Медији кажу да је повећање броја изненадних колапса код фудбалера „случајност“

0

Steve Bardens - UEFA via Getty Images

Медији су одговорили на недавно повећање броја врхунских фудбалера који су изненада пали због срчаних проблема усред утакмица, закључивши да је то само „случајност“.

Да, стварно.

Последњих недеља и месеци, безбројне фудбалске звезде, као и други спортисти, мистериозно су патили од непосредне појаве озбиљних срчаних проблема, преноси Самит Њуз.



Ово је навело немачки лист Берлинер цајтунг да објави извештај у којем тражи одговор зашто је „необично велики број професионалних и аматерских фудбалера у последње време колабирао“.

Прошле недеље су на листу додата још два примера када је Џон Флек из Шефилд јунајтеда колабирао, а крило Шерифа Тираспола Адама Траоре пао је пред крај утакмице Лиге шампиона против Реал Мадрида.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према извештају др Јафе Шир-Раза, дошло је до „петоструког повећања броја изненадних срчаних смрти играча ФИФА у 2021. години“.

https://twitter.com/EliseiNicole/status/1463824361287258116?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1463824361287258116%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsummit.news%2F2021%2F11%2F29%2Fmedia-says-rise-in-football-players-suddenly-collapsing-is-a-coincidence%2F

Међутим, према истрази Дејли мејла, „То је застрашујуће, али то је СЛУЧАЈНОСТ“ и нема потребе за „паником“.

У извештају се тврди да ће „норма великих срчаних проблема и колапса међу професионалним фудбалерима последњих недеља вероватно бити случајност, а не показатељ да се играчи боре са игром високог интензитета, према водећим кардиолозима. ”

Па, то је онда решено. Случај затворен.



У целом извештају се у потпуности не помиње могућност да негативне реакције на вакцину могу имати везе са оним што се дешава, упркос томе што се признаје да је миокардитис нуспојава вакцине у „ретким“ случајевима.

Прочитајте још:  Богослужење и правни поредак

Међутим, како примећује Крис Менахан, одељак за коментаре је пун људи који дају управо тај предлог.

Да ли је чудно зашто већина веб портала у потпуности укида одељке за коментаре?

Као што смо раније истакли, када се један бивши професионалац усудио да предложи везу са вакцинама током радио преноса уживо, био је цензурисан у реалном времену.

Васељенска

[table id=1 /]




ПРАТИТЕ НАС НА МРЕЖАМА

ТЕЛЕГРАМ       ТВИТЕР         ФЕЈСБУК


За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *