БУКТИ КИНЕСКА РОБНА КУЋА У ЦЕНТРУ ОБРЕНОВЦА: Радница (45) води се као нестала, гори и оближња стамбена зграда

0

(фото:Курир)

У центру Обреновца, у улици Милоша Обреновића, дошло је до пожара у кинеској робној кући. На лицу места су ватрогасци и полиција.

Ватром је захваћен аутомобил који је био паркиран у близини и део крова оближње стамбене зграде. Станари околних зграда су евакуисани.

На лицу места су заменик градоначелника Горан Весић и сви из општине Обреновац. Председник општине Обрнеовац Мирослав Чучковић је рекао да се једна наша радница (45) води као нестала.



Из центра Обреновца се апелује да се не користе централне улице, посебно Милоша Обреновића, због безбедности и прилаза ватрогасаца, како би њихов рад био несметан.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Апелује се и на родитеље да се чују са децом која су завршила школу и пошла кући да туда не пролазе, да се не приближавају, задржавају и да одмах и право иду кући.

МУП: Пожар у кинеској робној кући у Обреновцу гаси 55 ватрогасаца

У кинеској робној кући у Обреновцу јутрос је избио пожар у чијем гашењу је ангажовано 55 ватрогасаца-спасилаца са 25 возила. Како је саопштено из МУП-а, пожар је избио у 10.40 у Улици Милоша Обреновића а по наводима медија, сви посетиоци и запослени су евакуисани из објекта. На гашењу су ангажовани припадници ватрогасно-спасилачких јединица из Обреновца, Сурчина, Батајнице, Железника, Кошутњака, Звездаре и Земуна.

Како јавља извештач Курира, горњи спрат робне куће има неколико стотина квадрата а кинески трговци су то све закупили, и у приземљу и на спрату.

Ту се налазе локали и других познатих ланаца.

Ватрогасци гасе из Тамнавске улице, а у Обреновцу је настао хаос због овог пожара.

Прочитајте још:  Кога има више- тапшача или певача? Вучићу , лечи се ! (Видео)

Мирис паљевине се осећа над целим Обреновцем.

[table id=1 /]



Курир/А.М/РТВ Маг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *