Виши кардиолог упозорава да се студија која повезује ковид вакцине са огромним порастом срчаних удара потпуно занемарује

0

Screenshot

Водећи кардиолог у Великој Британији упозорио је да је његовом колеги онемогућено да објави истраживање јер оно дефинитивно повезује вакцине против КОВИД-а са огромним порастом срчаних удара, преноси Самит Њуз.

Појављујући се на ГБ Њуз, др Асим Малхотра је испричао како га је контактирао истраживач са престижне британске институције који је рекао да је открио конкретне везе између запаљења коронарних артерија и експерименталних мРНА вакцина.

Др Малхотра је додао да му је његов колега рекао да је институција одлучила да би било боље да не објављује резултате, у страху да ће изгубити финансирање истраживања.



Позивајући се на здравствене податке британске владе који показују да је недавно дошло до значајног повећања броја смртних случајева повезаних са кардиологијом, Малхотра је приметио: „Неко из веома престижне британске институције – истраживач одељења за кардиологију [и] узбуњивач – контактирао ме је да ми каже да су истраживачи у [његовом] одељењу пронашли нешто слично унутар коронарних артерија повезаних са вакцином.”

Он је наставио: „Имали су састанак и ови истраживачи су у овом тренутку одлучили да неће објавити своје налазе јер су забринути због губитка новца за истраживања од индустрије лекова“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Малхотра се такође позвао на недавни рад познатог кардиолога Стивена Гундрија који је објављен. Истраживање је открило да вакцине против КОВИД-а „драматично повећавају упалу на ендотелу и инфилтрацији Т ћелија срчаног мишића“.



„Сазнање ове информације је веома забрињавајуће, [поред] рада Стивена Гундрија, као и анегдотских доказа… које су колеге говориле да све млађи људи долазе са срчаним ударима“, објаснио је Малхотра.

Прочитајте још:  Алек Рачић: Ово што ради кризни штаб су идеје проистекле из Вучићевог мозга (Видео)

Доктор је додао: „Знамо да је од јула било скоро 10.000 вишка смртних случајева због не-ковида и већина њих, или значајан део њих, узрокована је болешћу циркулације – или другим речима срчаним ударом и можданим ударом“.

Погледати:

Васељенска

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *