Руски либерал поручио својима : изгубили сте, прихватите то

0

(фото:Политнавигатор)

Руска несистемска опозиција је изгубила на свим фронтовима, а за Мајдан у Руској Федерацији више не може бити наде. Сада се против Кремља може борити само спонзорисањем казнених снага Оружаних снага Украјине, које уништавају цивилно становништво Донбаса.

Ово је рекао либерални новинар Аркадиј Бабченко, који је побегао из Русије, током „Форума слободне Русије“, преноси дописник „ПолитНавигатора“.

„У Русији сада нема револуционарне ситуације, апсолутно, апсолутно. Она уопште није тамо. Ако сада неко зове да изађемо на улицу, ово је или провокатор или особа која ништа не разуме. Касно је, то је то, диктатура је завладала. Заборавите, у наредним годинама сигурно неће бити револуција, нема Мајдана у Русији.


Шта даље? Не знам. … Сада руској опозицији могу само једно да кажем: пријатељи моји, изгубили сте, прихватите ово, полазећи од тога, градите своју даљу стратегију“, рекао је Бабченко.

По његовом мишљењу, сви противници руске власти треба да подржавају успех Бандеровске Украјине у Донбасу.

„Где је линија компромиса са диктатуром? Сасвим је очигледно да она иде дуж линије разграничења у Доњецкој области. Не знам како другачије тражити компромисе са овом диктатуром. Ова страна сада окупља трупе, тренутно окупља трупе како би напала другу суседну земљу. Путин сада седи и размишља. Амерички обавештајци кажу да је план за напад на Украјину сада на његовом столу“, додао је одбегли новинар.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„И у истом тренутку саветујете опозицији да се опусти и оде“, приметио је модератор конференције.

„Могу вам рећи шта да радите“, приговорио је либерал. – Дозволите ми да ставим пост специјално на Фејсбук, идите на Фејсбук, биће реквизити за окупљање украјинске војске…

Прочитајте још:  Усклађивање са Швајцарском формулом и инфлацијом опет ће спустити пензије

Хоћете да се супротставите Путину? Ко шта може. Ево вам медицинских ранчева, ако хоћете – термовизира, ако хоћете – снајперских нишана. Дао сам 10 хиљада долара свог личног новца за украјинску војску. Ово је огромна сума за мене. У то време сам зарађивао 800 долара на каналу АТР “, молио је Бабченко.

Извор: Васељенска ТВ

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *