Ваксерске лажи: Медији су почели да објављују пакете прича о крвним угрушцима изазваним хладним временом

0

(фото:3РИМ)

Сад са свих страна, одједном, у медијима пуштају приче о срчаним ударима и крвним угрушцима по хладном времену? То је зато што људи који промовишу вакцине против КОВИД-а већ знају да су један од ефеката „пуцања“ крвни угрушци, који доводе до срчаног и можданог удара чак и код здраве деце од седам година. Отуда и бројна медијска упозорења о срчаним ударима и крвним угрушцима изазваним наводно хладним временом, што је очигледна лаж.

Неки од највећих медија широм света изненада су почели да објављују застрашујуће приче о томе како хладно време може да повећа згрушавање крви и изазове срчани удар.

Владине агенције почеле су да издају саопштења за јавност, а са њима раде и велики медији, најављујући овакве ствари из британског листа Сан: „Нагле промене температуре изазивају топлотни стрес на телу, које мора више да ради да би одржало константну температуру. „Истраживања су показала да ово повећава вероватноћу стварања крвних угрушака зими.“



У САД је медијски гигант МСН објавио чланак у којем је цитирао др Навина Цхандра који је на то упозорио. … … срчани удари се обично јављају по хладном времену: “Зими се број срчаних удара повећава. Зими је потребно предузети превентивне мере, посебно за особе са високим ризиком од срчаног удара.”

А у Индији, Хиндустан Тајмс је објавио следећу причу: „Зимска сезона може да изазове проблеме људима са срчаним обољењима, јер неколико студија показује пораст кардиоваскуларних догађаја као што су срчани удар, срчана инсуфицијенција, аритмија.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Низ примера изненадног напада грома у медијима заокружује Слаи Њуз , који читаоцима поручује:

Прочитајте још:  УХВАЋЕН У ЛАЖИ? Иван Ивановић тврди да му је брат отпуштен из "Ер Србије", из компаније одговарају: Он никад није ни радио код нас

„Извештава се да истраживачи упозоравају да хладно време може бити узрок настанка крвних угрушака и срчаног удара. Како хладно зимско време стиже у многе делове западног света, многи прогностичари издају временска упозорења када температуре падну.“

Међутим, према истраживачима, хладно време може имати неочекиване последице по ваше здравље. Они упозоравају да је већа вероватноћа да ће људи по хладном времену оболети од озбиљних болести попут срчаног удара или крвних угрушака. Кажу да чак и мали пад температуре може довести до повећања броја оболелих од срчаног удара“.

[table id=1 /]



Извор: Васељенска ТВ/3РИМ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *