Људи пуцају по шавовима! Жена из Мелбурна се запалила због обавезне вакцинације

0

Вакцинација (Фото: Јутјуб)

Жена у Верибију се запалила у знак протеста и као чин очаја против налога обавезне вакцинације у Викторији.

У шокантном инциденту, жена у Мелбурну покушала је да се убије тако што је полила аутомобил бензином и запалила се док је носила натпис „НИКОГА НИЈЕ БРИГА, НАЛОЗИ НАС УБИЈАЈУ“.

Жена је паркирала свој аутомобил, блокирајући пут у Cherry St, Werribee, у предграђу Викторије, и полила се са 4 канте бензина пре него што је ставила натпис са својом писменом молбом на прозор свог аутомобила. Полиција је стигла и покушала да је одговори, али се она на крају запалила након што је полицији рекла да јој „ништа није остало“.

Стање жене је тренутно непознато, а мејнстрим аустралијски медији тек треба да прате инцидент. Међутим, видео снимак са Wyndham News Australia показује последице пожара, са натписом који садржи очајничку молбу жене јасно истакнутим да сви виде.



Сведоци су потврдили инцидент на Фејсбуку и прича тренутно добија озбиљну пажњу на интернету, због чега је отворено питање да ли ће главне аустралијске новинске куће бити принуђене да извештавају о инциденту.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ево неколико скриншотова људи који објављују причу о инциденту на друштвеним мрежама:

Данијелу Ендрузу је 2020. речено да је 10 одсто свих самоубистава у Викторији повезано са затварањем. 2021. године, озбиљни инциденти повезани са Kовид-ом експлодирају широм Аустралије.

Прошле недеље, главни министар Северне територије Мајкл Ганер открио је да су он и његова породица добили претње смрћу, а прошлог месеца је морао да пресели своју породицу након што су претње упућене онлајн. Прошлог месеца премијеру Западне Аустралије Марку Мекгоуну претили су смрћу, док је изборна канцеларија премијера Викторије Данијела Ендруза затворена након што је примио сумњиви пакет. Такође је био приморан да на брзину изађе са универзитета у Бендигу, а човек је ухапшен на степеницама викторијанског парламента јер је носио неку врсту снажног лука.

Прочитајте још:  Нова брука хрватског правосуђа: Побио, па мокрио по заробљеним војницима ЈНА, наградили га слободом!

Прошле недеље је Kовид маршал гурнут низ покретне степенице у ЦБД-у у Мелбурну. У последњих две недеље дошло је до бекства из Ковид Гулага у Хауард Спрингсу; радник у клиници за тестирање Kовид-а у Колингвуду повређен је у нападу аутомобилом чији је возач побегао, док се догодио још један инцидент у клиници за тестирање на северу Мелбурна; и неколико јединица у карантинском Kовид хотелу у Кернсу је запаљено. Клиника за тестирање на Kовид у Сиднеју такође је изгорела до темеља у септембру.

Овај ниво насиља је нормализован током последњих 20 месеци, пошто полиција Викторије рутински наноси одвратну бруталност ненаоружаним, мирним демонстрантима и хапси људе због њихових постова на друштвеним мрежама.

Стотине хиљада Аустралијанаца марширају против налога за обавезну вакцинацију кроз главне градове сваког викенда више од месец дана. Ово указује да је велики део Аустралијанаца против агенде ковид тираније, што је у супротности са наративом влада и Лажљиве штампе.

С обзиром да обични људи постају све очајнији, а огроман замах јача иза група које се противе налогу за обавезну вакцинацију, ситуација у Аустралији ће вероватно ескалирати.

[table id=1 /]



Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *