За кога ради Сава Манојловић кад планира да блокира путеве и за референдум како би онемогућио народу да каже НЕ Рио Тинту?

0

Сава Манојловић (Фото: Принтскрин)

Један од оних који су се истакли поводом одбране Јадра и Рађевине у вези са проблемом Рио Тинта јесте и извесни Сава Манојловић. Међутим, како то у Србији обично бива они који тако лако преузму заслуге читавог народа за, у овом случају, кључну борбу, увек изнад њих лебди питање за кога ради?!

Себе, народ, Ротшилде, Рио Тинто, Вучића или Ђиласа? Или се можда и његово име налази на списку оних који су примили мито од стране Рио Тинта, па на врло перфидан начин наводне борбе против Рио Тинта, заправо им омогући останак у Србији?

Наиме, он је на конференцији за штампу поводом блокаде путева изјавио како се блокаде путева планирају и на дан када је заказан референдум по питању Рио Тинта.




“Можда и тог 16.01.2022. организујемо блокаде па ћемо да видимо како ће људи да излазе на референдум,” рекао је Манојловић.

Ова претња коју је изрекао свакако не иде у прилог референдуму и истинским борцима за чисту Србију, будући да је закон о референдуму измењен и да више није потребно више од 50% излазности да би референдум био успешан.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Самим тим потпуно је нејасно шта овим потезом покушава да уради Саво Манојловић, те се питање са почетка чланка још више наметнуло као логично: За кога и чије интересе ради овај “еколог”?

Прочитајте још:  Марија Алимпић: ХОБОТНИЦА НА СРПСКИ НАЧИН (није посно)

Васељенска


[table id=1 /]




За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *