Испред Вучићевог билборда на хотелу „Амбасадор“ донет џиновски еколошки сендвич

0

Izvor: N1

Учесници протеста у Нишу дошли су до централног градског трга, испред хотела Амбасадор, на којем је претходних дана постављен велики билборд са ликом председника Александра Вучића. Међу учесницима протеста је и нишки сликар и карикатуриста Славољуб Благојевић који је донео “еколошки сендвич” за председника.

„Идеју ми је дао мој омиљени председмник Александар Вучић, кад је јео седнвич у оном аутобусу. Ту има разне травке, лудаје, бунике, има и пелина, и ја то њему поклањам“, рекао је Благојевић који је јавности познат као неко ко је раније враћао председнику пакете које је слао пензионерима.

„Он је мени слао свашта, па сам ја њему враћао свашта. Вратио сам му витамине, и он ми је одговорио из Брисела, где се водила битка за Косово са Куртијем“, подсетио је Благојевић у разговору са репортером ТВ Н1 у центру Ниша.



Коментаришући билборд постављен преко целе фасаде 15-спратног хотела у центру Ниша, Благојевић је рекао да је то класичан култ лич ности, као код Стаљина и Тита.

Поручио је и да је на данашњем протесту јер се противи отварању рудника литијума комапније Рио Тинто у Србији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, након што је почело постављање билборда са председниковим ликом, противници постављања су „оборили“ оцену овог објекта на Гуглу – са 4,6, на чак 1,0.



Сам председник је изјавио да није прошао поред хотела „Амбасадор“ и додао да ни од ког није тражио да то уради.

„Не схватам чему цела хистерија око тога“, рекао је Вучић.

Н1

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *