ПЕТ разлога зашто мушкарац нестане после првог односа

1

Фото: Пиксабеј

Иако то није лако, жена не би требало превише лично да схвата то што јој се десило да неки мушкарац након секса изгуби интересовање за њу. То само показује да од почетка није био за њу и боље што је отишао сада него након десет година лоше везе. Kао што би неки рекли “море је пуно риба” и негде сигурно постоји мушкарац који ће жену волети свим срцем и бити срећан што је његова, не само због секса већ због тога каква је изнутра.

Пет разлога зашто неки мушкарци изгубе интерес након секса:

1. Ништа друго осим секса га није ни занимало




Има оних који би урадили све да дођу до жене која им је запала за око и одведу је у кревет. Али, након страствене ноћи, изгубе интерес јер им више није изазовно. Добили су шта су желели, ‘уловили су плен’, нахранили его и иду даље.

То се није догодило зато што је одређена жена била лоша у кревету или с њом нешто није у реду, већ је наишла на површног мушкарца.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

2. Мислио је да је заљубљен, па схватио да није

Таквим мушкарцима искрено се може чинити да су заљубљени и да им се жена свиђа, да су је доста добро упознали у то кратко време и тако даље.

Међутим, некад се догоди да након секса добију осећај као да су са странцем, да ту жену заправо не познају и ‘лептирићи’ из стомака им нестану. Они заправо побркају осећај страсти и пожуде са заљубљеношћу.

Прочитајте још:  Д. Косирев: Конзервативце у САД мучи проблем феминизације мушкараца

3. Једноставно нема сексуалне привлачности

Понекад мушкарац и жена могу бити врло привлачни једно другоме, могу разговарати о свему, имају иста интересовања и слично. Међутим, када дође до секса схвате да међу њима нема сексуалне привлачности, односно да им је секс осредњи.




Неки мушкарци ће тада изгубити интерес (као и неке жене) и неће желети да одржавају такву везу.

4. Уплашио се, јер је веза постала превише озбиљна

Мушкарци понекад нестану из живота партнерке, јер се уплаше од пута којим веза иде. Жена се заљуби у њих након првог секса, постане преозбиљно, а они нису спремни да се обавежу, па радије побегну.

Можемо их назвати кукавицама, али боље да оду, јер ако нису спремни за озбиљну везу – та веза ионако не би дуго трајала.

5. Нису све везе предодређене за дуге стазе

Тренутак у којем мушкарац и жена постану сексуално интимни је тренутак када се неке ствари искристализују. Неке везе након тога потрају, али неке су осуђене на пропаст, јер партнери схвате да једноставно нису једно за друго, открива “Тхе Еартх Цхилд”, а преноси Вијести.ме.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *