Здравко: Грађани, бијем битку за вас!

0

Здравко Кривокапић (Фото: Влада ЦГ)

Ознака тајности на летове који су вршени у власништву Владе Црне Горе укинута је, саопштио је премијер Здравко Кривокапић.

“Имамо само један једини циљ: да сваког грађанина испоштујемо. Буџет не може да функционише ако је направљен баланс. Свако прекрајање буџета ремети концепт економског размишљања. Пројекат „Европа сад“ може се остварити уз минималну плату од 450 евра. Све остало је популизам. Све остало је непоштен и недомаћински приступ према грађанима, додао је он.

Истакао је да је одговорност сада на посланицима.



“Нека свако сноси одговорност за своја дјела. Грађани, ово је битка за вас, поручио је Кривокапић.

Нека свако сноси одговорност за своја дјела. Грађани, ово је битка за вас. Не могу да схватим да постоји било који посланик који може да гласа против грађанина који живи у његовој држави. То је наш апсурд. Ово што се ових дана види на дјелу говори о једном покушају да овај буџет учини оним што је најгоре, а то је да он не функционише. Свако прекрајање буџета, у било ком смислу, ремети основни концепт економског размишљања, навео је премијер.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсјетио је да ће, према њиховим процјенама, у Црној Гори бити просјечна плата 1.000 евра.

“То је децембар 2025. године и то се иде фазно. Ово је први корак за ту могућност, закључио је Кривокапић.

Нисам убијеђен да достоји добра намјера власника Унипрома Веселина Пејовића о стању у КАП-у, саопштио је премијер Здравко Кривокапић.

Ради се о томе да су потрошили ресурсе КАП-а са ћелијама које су на граници издржљивости. То је чињенично стање. Ова држава се одговорно односи према свему. Имаћемо јавни инерес и нећемо се водити политиком користи државно а профит нека убира приватник, додао је премијер.

Прочитајте још:  Нема премијерског сата: Здравка више нико ништа не пита!

Подвукао је да је КАП такође и еколошки проблематична тачка у Црној гори.

“Ко зна како је неко добио КАП, а користи његове ресурсе. Које су то гаранције дате за КАП и коме су дате? Неко мора сносити одговорност за то, закључио је Кривокапић.

Српска24.ме

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *