Путин послао писмо Вучићу: “Честитам”

0

(фото:НСПМ)

Председник Србије Александар Вучић састао се данас са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком.

Руски амбасадор уручио писмо руског председника Владимира Путина са честиткама поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника.

“Наши недавни преговори у Сочију су у пуној мери потврдили чврстину стратешког партнерства Русије и Србије и дозволили да зацртамо нове перспективе узајамно корисне сарадње у више праваца. Рачунам на наставак конструктивног дијалога са Вама и присног заједничког рада на актуелним питањима билатералне, регионалне и међународне агенде. То одговара темељним интересима наших братских народа и доприноси обезбеђењу стабилности и безбедности на европском континенту”, стоји у Путиновом писму Вучићу.



“Желим Вама, Вашој породици и најближима добро здравље, успех и благостање, а свим грађанима Србије – мир и просперитет”, наводи се у честитки председника Путина председнику Вучићу.

Захваливши на писму, Вучић је још једном изразио захвалност Путину на топлом дочеку у Сочију и пријатељским разговорима, које су том приликом водили.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Вучић и Боцан-Харченко су и овом приликом размотрили напредак билатералне сарадње у различитим областима, саопштила је прес служба председника Републике.

Б 92

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *