Глобални пад интелигенције

0
интелигенције

(Фото: Пиксабеј)

Не знам како је код вас у Србији, али код нас у Сарајеву људи постају све несконцентрисанији и одсутнији у послу којим се баве. Да ли је то посљедица што не знају да раде посао на који су постављени или што неће да се мијешају у свој посао због безобразлука у себи или га намјерно саботирају пошто имају у позадини сасвим други план, не знам прави разлог.

Можда су сви ови разлози изпреплетени међусобно, а можда је томе узрок разлог један сасвим обични мали разлог. А то је што људе противуставно тјерају да носемаске на радном мјесту, па људима недостаје кисеоника пријеко потребног за нормалан рад мозга. Сви су у полуобамрлом стању, скоро на издисају.

Не би било ништа необично да када би сада неко спровео мјерење количника интелигенције међу људима, сигурно би се приметио драстичан пад, у цијелој популацији.



Отишао сам љекару да се пожалим како имам неке чудне аритмије срца и теже дишем, иако никада не носим маску, немам годинама посао па не морам да поштујем противуставне мјере, дакле није до маскирања. Тек што уђох у ординацију одмах ме је са врата љекар опоменуо да ставим маску.

Нисам могао да вјерујем шта ме је снашло, да љекар прије него што је саслушао мој здравствени проблем инсистира да ставим маску. Умјесто да ме лијечи он ме спречава да оздравим и додатно разбољева?! Није ни чудно. Цијели дан док је на смјени, мора да носи хируршку маску иако није хирург и не оперише. Не допире му кисеоник до мозга у потребној количини, па је заборавио и Хипократову заклетву коју је ваљда дао када је завршавао факултет, и заборавио је шта је учио и о корони и о вирусима. Све што је научио све је заборавио и претворио се у чувара концентрационог логора престрављен што би могао неко из власти доћи и да га казни што не спроводи противуставне мјере.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  У Сарајеву се није десио инцидент већ продукт систематског гајења мржње према Србима!
Exif_JPEG_420

Иначе је корона вирус – вирус прехладе против којег нема нити лијека нити се може стећи имунитет, то сви знамо. Након прележане прехладе се можемо поново прехладити у кратком року, ако нам је отпорност организма ослабљена. А вируси су иначе неживе ствари тако да се не могу нити размножавати нити нападати кога. Ко је још чуо да мртвац може да напада или да има потомке размножавањем.

А сама власт је издала овај плакат, гдје лијепо каже да маске носе само болесни од респираторних болести и морају да држе одстојање од 1м, а не два како прописују противуставне мјере. И не праве разлику између отвореног и затвореног простора.



Још је један плакат које је власт издала интересантан за анализу. За вакцину против грипе која се даје превентивно, кажу у напомени да нити један њен састојак не може да изазове грипу.

Exif_JPEG_420

Не сјећам се да сам у свом шесздесетогодишњем животу икада имао грипу у озбиљнијем облику. Добио сам је само једном када је нас запослене директор ИТ једне стране организације коју је окупатор основао, иначе Американац, натјерао да примимо вакцину против сезонске грипе. Прича је била стандардна, то је тековина наше цивилизације која би нестала у паклу болести да није смишљена вакцина итд. бла…бла…бла…

Тада сам први пут у животу добио грипу и схватио каква је то болест у ствари. Објаснили су ми да сам је добио због тога што се вакцине праве тако што у њу убаце ослабљене ћелије вируса како би оне изазвале одговор мога тијела да прави антитијела која ће бити спремнија да се ухвате у коштац са правом грипом.

Прочитајте још:  Филмски обрти: Трамп хитно пребачен у болницу због короне



Већ тада ми је била сумњива поставка цијеле ствари око вируса, превише је ту мистике и замешетељства, чим може и овако и онако. Као да се ради о догми, а не нечему начно утемељеном и доказаном. Управо сада гледамо како се струка презнојава покушавајући да нам објасни шта се дешава и све им то теже полази за руком, превише је питања на која немају смислен и логичан одговор.

У напомени овога плаката пише:

1. Вакцина против сезонске грипе се може дати истовремено са вакцином против ЦОВИД-19
2. Ни један састојак вакцине не може узроковати грипу.

Што се тиче ставке 1. било би добро да постоји неки научни рад који нам доказује да не постоје нежељена дејства и ако постоје која су, ако се дају двије вакцине истовремено, није ваљда да на нама експериментишу на живо. Немогуће је да нема неке интеракције између састојака. Наравно научни рад не смије бити финансиран од стране фармацеутске индустрије. Да ја правим бурек, платио бих некоме да научно докаже како је мој бурек најздравији за људе и треба га превентивно јести како би се ојачао имунитет.



Нека се струка јавно изјасни како то до сада није било могуће постојања два вируса истовремено, а сада одједном могу да постоје истовремено? И како то да ако слушамо годинама исту догму да вируси мутирају, одједном овај „пландемијски“ не мутира? Исти је годинама.

Што се тиче ставке два, она доказује да вакцина није направљена од ослабљеног вируса, него ко зна чега и ко зна какве промјене она врши у људском тијелу. Уосталом, ако на сваком прехрамбеном производу пише од чега се састоји и у којим постотцима, зашто то немамо и на вакцинама? Нежељене састојке у прехрамбеним производима пробавни тракт избацује вани, али нежељене састојке вакцина још нам нису објаснили како тијело избацује вани.

Прочитајте још:  Порастао морталитет код деце у Европи након одобрења вакцине против ковида

Народе, ако већ пристајеш на њихова правила игре, са којим правом вршиш притисак на нас који не пристајемо да учествујемо у овом глобалном пројекту чудних и скривених циљева. Ваљда и ми имамо нека права, људска или било која друга, да се опиремо нежељеном притиску.

Душко Бошковић дописник из Сарајева

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *