„Вијести“ и „Побједа“ расписале конкурс: Траже се четници!

0

Црна Гора (Принтскрин Јутјуб)

Када се распишу „Вијести“ и „Побједа“ и то недјељом, преседне ти дан. Таквих њихових открића нема на свијету, таквог њиховог писања нема у космосу и таквих њиховох конструкција нема ни у једном производном погону. То што могу да смисле „Вијести“ и „Побједа“ и то недјељом, то мало ко може да сконта и расконта!

Ударнички медијски ДПС двојац јуче се удружио да пронађе оно чега нема, да открије нову Америку, нове хијероглифе и хришћанске катакомбе. Траже „Вијести“ и „Побједа“ недјељом четнике, проналазе их по разним политичким буџацима, броје им зубе и обзнањују њихове намјере. Чудо једно како двије новине у истом дану траже онога чега нема, уносе страх у кости грађана и са кадрова филмова о Неретви и Сутјеци у нашу јадну стварност свлаче и развлаче јунаке Булајевићевих антијунака! Када немају о чему да пишу, „Вијести“ и „Побједа“ се дохвате четника, Ратка Младића и осталих, по њима, злих Вељесрба, распале по њима као Максим по дивизији и приреде такво недјељно медијско весеље, па не знаш коју музику да пушташ, да ли неки евергрин или једну четничку попут „Спремте се, спремте“! Таквог весеља и то недјељног какво приреде „Вијести“ и „Побједа“ надалеко нема. Пјевају они поему: „Комунисти уједините се, па да видимо ког четника има“! Спрдња од „Вијести“ и „Побједе“!

Док „Побједа“ открива сјене Ратка Младића по Пљевљима и плаши тамошње муслимане босанским Србима, новим Сребреницама и осталим стратиштима, „Вијести“ метанишу о слабим карактерима четника и тамо неким комитама, који се лако договоре када су паре у питању, док у осталим ситуацијама једни другима боље да не излазе на очи. И још када то увеже искусна антисрпска рука уредника поменутог ДПС медијског двојца, ето вам одмах на прагу куца 1941. или 1990. година. Када прочиташ насловнице јучерашње „Побједе“ и „Вијести“ нама тог Певљака из мањинског демографског ешалона који неће поставити стражу испред куће, а у кући под кревет или на таван сакрити који комад хладног или ватреног оружја! Злу не требало!


„Вијести“ и „Побједа“ су браћа по медијском антисрпству и чуди ме како им то више не досади. Они су као овај Мило који се и након 30 година владања није заситио власти, него би да влада и када га не буде. Таман тако и ове двије медијске посестриме ваљају деценијама исту причу и најављују коначну српску инвазију и стрмоглављење Црне Горе у Јадранско море и то кроз уски тјеснац увале „Утјеха“ код Бара!

Прочитајте још:  Вучић поносан на пријатељство са Албанијом

Дакле, Срби моји драги, што се тиче медија, па и оних недјељом, нема шта да читате и гледате у Црној Гори. Осим ријетких и на прстима једне руке одбројаних, сви остали медији су исти као јаје јајету. Поваздан гањају Србе, откривају четнике и скривају све подлости, крађу и остала непочинства бивше власти. Боље је то не гледати и не читати, али се понекад омакне, па се нешто и прочита, а након тога ти се згаде не само „Побједа“ и „Вијести“, него и сви комунистички филмови и остали наративи о злом добу Другог свјетског рата! Гдје смо и шта смо, када ни након 70 година од тог свјетског и балканског помора не можемо данас да живимо као људи и не измишљамо оно чега нема. Посебно четнике!

Иван Милошевић/Срб24.ме

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *