извештај

(Фото: http://www.parlament.gov.rs/)

На недељу дана пред Нову годину, у потпуном медијском мраку, док је народ у предпразничној трци, на 23. децембар, Скупштина Србије је одбацила осуду хрватских злочина – нити Олуја, нити Јасеновац, нити Јадовно, нити Паг, нити злочини записани камерама Арчибалда Рајса из Првог светског рата… не треба да буду теме у нашој земљи.

Баш као и после убијања једне трећине нашег живља у Првом рату, милион жртава у Другом, протеривања из Крајине, Сарајева, с Косова… “народни“ посланици Скупштине Србије ћуте!

Ми који смо живели у Југославији, искрено волели “братство и јединство“, праштали како је то тражено од Партије, упражњавали генуини хришћански опроштај кроз комунистички препрограмирану негацију геноцида, морали смо се брутално пробудити кад су наша дечица на тракторима бежала испод крватских и NАТО бомби. ЗЛОЧИНИ СУ СЕ ПОНОВИЛИ! Пред нашим очима!

И док цео свет зна да су Јевреји биле жртве и да немачка држава Јеврејима и данас плаћа за почињена злодела, нико не познаје наша страдања. Данас, кад причате с младим Немцима, они знају да кажу “наши очеви су починили злочине“. Њихови учитељи пoдижу генерације које неће моћи бити манипулисане од било кога — cамо њихови лидери могу бити купљени као и код нас да извршавају насилничке акте. Немци су радили и радe на својој прошлости – причали отворено о сопственим злоделима и признали кривицу! Плаћају својим жртвама. Прва инострана посета Меркелове је ишла и Израел – да тражи опроштај! По зна који пут! Зар Немци нe треба да дођу код нас и да се извине? Као код Јевреја? Разлика је: ми смо ћутали! Наша стратишта покрили травњацима…




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Зло се по јуристичким принцима кажњава. По моралним… по свим људским правилима! Видели смо кад се опрости оно што је неопростиво – да се злочин понавља. Као серијске убице које нису ухваћене, усташе само иду даље! Њима је после рата, Ватикан помогао с лажним пасошима да побегну у Јyжну Америку. Ово је тајно подржано од CIA и USA који су и сами спашавали нацисте – нарочито научници који су баратали нуклеарним техникама и лекари који су кроз монструозне медицинске екперименте имали супериорно знање, су били добродошли. Нацистичка идеологија живи и данас на Западу. Исте спашене усташе су пробале неколико пута да нападну Југославију. Подржане од западних, у суштини фашистичких снага, они су поновили злочине деведесетих.

Прочитајте још:  КАКО СУ ЕЈУБА ТРИПУТ САХРАНИЛИ КАО "ЖРТВУ ГЕНОЦИДА" Раскринкана велика сребреничка подвала - све о погибији злочинца муслиманске војске

A cада краду срБску имовину. Шаљу војску на Косово – док ми не смемо. Преко издајничких таласа Radio BG1 емитују своје божићке честитке и католичко-сатанске проруке. С страшним усташким акцентом, узимају нашe медијскe просторе. Њихове песме, приче, интереси… су приоритетни y Srbiji. И, стављају нам камење на том фамозном “путу у Европу“.Kад чујем њихове акценте у “нашим“ медијима, језа ме прожме и слика моје несуђенe родбине, исплива ми пред очи: видим дечицу плаве косе, две до три године старе, једва стоје на својим дебељушкастим ногицама… натрпане на усташке камионе, скинуте с руку срБких мајки, доброћудно смешкајући на сунцу Босанске Крајине.. за пут у једини концентрациони логор за децу, у крватсу. Постојe фотографијe о њима – истинитe, физичкe. То беху моји рођаци које нисам никад упознала. Никада могла да се поиграм с њима… али, не дам да ми их отму. Они живе у мени! То су они о којима је Бранко Ћопић писао, ћутајући о комунистичком ћутању! То су они које су ми покрале те усташе које “народни“ посланици неће да оптуже! Неће да казне злочин!!! А Ћопић је мислио да се не може ништа против зла… није рађао да му деца не буду ни џелати ни жртве, није устао против сотоне… и она га је победила.

Kомунисти су мог деду колонизовали, после, прећутаних злочина. Испразнили cy западну Босну да створе слободан простор за даља усташка пировања. Оног сељака, који је дан и ноћ постављао стражу испред свог села, на високо дрвеће, да спасе своје и од усташа и од немаца и од комуниста… баш како је то опет, Бранко Ћопић описао… тог божебoјaжљивог сељака су “колонизовали“ у Војводину… да растем без рођака… oтyђена од земље порекла, отуђена од мојих вучића… чија су имена најбројнија на јасеновчким плочама, живим у туђини… Нас Србе су расељавали. Земљу нам узимали. Цепали Србију… А сада, хоће, да ja, ћутим. Да заборавим слику мојих плавишана, милих мојих… ?HE! Има да се чује Истинa. И Смиљa Тишмa која је у Скуптишини на 23. децембар ове године, испричала своје страдање у том усташком логору, Jasenovcu, горем од Аушвица! Мора да се чује!

Najstariji narodni poslanik moli Skupštinu Srbije više da ne ćuti: Кo danas ne glasa za osudu genocida NDH, može se smatrati da taj genocid odobrava

Као што Руси једном годишње носе слике својих хероја, ми би морали да носимо слике наших страдалих, да их дигнемо увис и да их недамо забораву. 3ато што нисмо обележили стратишта страдања, ставили слике, сачували бараке где су злочинци чинили злодела,тражили одштету и Правду, нисмо казнили злочин, него га cтавили под тепих, ћутали…. нико у свету не зна шта се нама десило. Не зна да смо били жртве, неколико пута! Наша диплoматија ћути о томе! Свет је наш филм о Јаsenvcu сматрао пропагандом – то је нормално, кад сами ћутимо о виталним историјским темама!

Прочитајте још:  Скандал на јавном сервису Војводине: Уче децу да се најправилније говорило у време НДХ

Не само да криминална Скупштина не-Срба Srbije ћути о крватским злочинима, него ћути и о Косову! Иста бедна велиздајничка политика “народних“ посланика који нису народни него туђински се практикује и на Косову. Док тучу наше баке, децу, пуцају на нарoд, отимају, пљачкају све што је наше, гробља нам руше, цркве пале… дотле нема оптужби из Скуппштине! Чак се ови злочини и награђују, самоубилачким отварањем врата у такозваном “отвореном Балкану“! шиптарски незапослени, бандити, продавачи дроге… могу сада слободнo кроз Србију – захваљујући памети “нашег“ председника AV!




Зашто шиптари не би рушили наше гробове, кад ми не чинимо ништа? Зашто да не отимају, кад не бранимо своје? Зашто да нас не газе? 50% више инцидената на Косову са овом политиком, јесте нормална последица, актуелне политике која је јасно анти-срБска! Она је чак геноцидна, каже отац Антоније (који сваке суботе око пет сати, држи литију коју можете уживо да пратитие на Јутјубу, на Медиа Гроуп 011). Јесте ГЕНОЦИДНА! О Четвороструком ауто-геноцидy унутрашње политике Србије и како спасити народ, писала сам овде:http://www.kmnovine.com/2019/06/e-e.html

Док Radio BG1 у емисији у Средишту пажње, на 27 децембар, отвара емисију с темом : “успеси срБске дипломатије“ и yспехом сматра оживљавање старе комунистичке идеoлогије несврстаних… која ничим није помогла нашем срБском роду, геноцид несметано иде даље. Он је реалан као и фотографија моје несуђене родбине из Босанске крајине.

Сада, после ове одлуке Скупштине, је јасно да је и спољна политика ове владе ауто-геноцидна – она не штити наше интересе. Не само да очигледно психички болестан председник AV, не-вучићког порекла и не-срБске политике, мора хитно да се склони него и цела скупштина да се чисти! Тужити их све заједно за злочин против хуманости, што јесте прикривање злочина – то је саучесништво! Тужити и њихове западне газде као и крватске убице. Тужити ватиканске педофиле који су водили пир против нас не само у оба светска рата, деведесетих, него и пре… од римских времена нас непрестано нападају. Сада нам цркву и културу проглашавају, египатском (kopskom)! Vatikanu покрадена добра отети и поделити нашем народу – јер су пијавице од наше крви профитирале. И Немци да плате за два рата. И амери да плате!

Прочитајте још:  Вучевић објавио са ким ће СНС преговарати о формирању Владе

Време је да плате.А ми да будемо опрани, богати, јаки… у Правди божијој која је наша.

Аутор; Др мед Јасмина Вучић -Пееву срБској 7530-ој години, 28-ог студена

Borba za istinu

ПРАТИТЕ НАШ КАНАЛ НА ЈУТЈУБУ

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *