Пуцано (наводно) на аутомобил Милана Ивановића, без повређених

0

Foto: KoSSev

Рано вечерас у Звечану пуцано је наводно на аутомобил некадашњег директора болнице у Косовској Митровици и дугогодишњег истакнутог функционера владајућих структура Милана Ивановића, сазнаје КоССев. На срећу, нико није повређен.

Пуцњава се догодила у близини зграде општине, око 18 часова. Како сазнајемо, нико није повређен, што су нам потврдили и у полицији.

На терену су тренутно све потребне екипе – регионална форензичка и истражитељска јединица, шефови истрага и оперативе, за КоССев је потврдио заменик регионалног командира дирекције Север, мајор Бесим Хоти.



Он за сада није могао да потврди званично да је на аутомобил пуцано, нагласивши да је у току истрага и да истражитељи и форензичари тренутно обављају увиђај.

Потврдио је то да је полицији пријављена пуцњава на ауто и нагласио да ће више информација имати након завршетка увиђаја и истраге свакако.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Непознато је за сада да ли се и ко налазио у ауту и да ли је возило било у покрету.

КоССев

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *