Вучићева бивша жена се свађа с народом на Твитеру и брани Карлеушу

0

(фото:Инстаграм)

Новогодишњи наступ Јелене Карлеуше испред Скупштине увелико се коментарише на друштвеним мрежама, а највећу пажњу публике, судећи по коментарима, изазвале су креације које је Карлеуша понела исте вечери. Помало неправедне коментаре на рачун певачице, која је заиста имала наступ раван светским звездама на водећим музичким фестивалима и новогодишњим прославама, осудила је ни мање ни више него Ксенија Вучић, бивша супруга председника Србије и СНС Александра Вучића.

Ксенија Вучић је на Твитеру ушла у сукоб са неколико корисника, бранећи Јелену Карлеушу.

Испрва одговарајући на неки простачки твит који Карлеушу такође брани од другог корисника Твитера – а који је Карлеушин наступ упоредио са Бечком филхармонијом – бивша председникова супруга, несуђена прва дама Србије, написала је да је „Србија свет“.



„Не наседај на глупости и незнање ових што им ништа српско није добро. Бечки концерт је био/јесте/биће за 1. јануар, а дочек је дочек! Узгред, нема тамо хора Бечких дечака, то је из неке сасвим друге приче. Ово је Бечка филхармонија. Ноћас је Београд био свет, зато дивљају“, каже Ксенија Вучић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На констатацију једног корисника Твитера да “Карлеуша не зна да пева”, Ксенија је одговорила да “има муда величине кошаркаше лопте”.

“Ако ништа друго,она има оно што многи мушки немају ни у облику кликера – величине кошаркашке лопте, јер се усудила да то уради после Марије Шерифовић. Јер, после Шерифовићке би многи изашли само да ћуте…”, додала је Ксенија Вучић.

Прочитајте још:  МУФТИЈА КАВАЗОВИЋ БИ ДА СВЕДЕ СРПСТВО НА ЊЕГОВУ МЕРУ: "Криви европски званичници који хвале Вучића"

Мишљења о Карлеушином наступу су подељена.

 

Певачица је на сцени током наступа променила чак три костима којима је присутну публику оставила без даха. Као први изабрала је провидно-белу хаљину у којој је изгледала као „снежна краљица“.

Након снежне краљице, Јелена се брзином светлости пресвукла, те је изабрала ватрено црвену комбинацију са машном, а одмах затим је обукла и црвену бунду. Карлеуша се пресвукла и трећи пут, а за последњи део наступа је изабрала златни минијатурни боди, док је на глави имала бели детаљ од перја.

Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *