КОВИД ХИСТЕРИЈА: Мајка гепековала своје дете да не шири заразу!

0

(фото:Нулта тачка.рс)

Ковид хистерија доноси још једну хорор причу а главне улоге игра мајка и дете које је жртва хистеричне панике.

Професорка у средњој школи оптужена је за кривично дело угрожавање детета након што је предузела драстичне мере како би “сачувала” своје дете од могућег заражавања коронавирусом

Тексашка полиција тражи професорицу енглеског у средњој школи након што је наводно закључала своје дете позитивно на ковид-19 у гепеку аутомобила како би ограничила изложеност на путу до установе за тестирање.

Налог за хапшење због кривичног дела угрожавања детета издат је у петак за Сару Беам (42) након што је ове недеље њен 13-годишњи син откривен у пртљажнику аутомобила на стадиону Придгеон у Хјустону.



Бевин Гордон, директор здравствених служби локалног независног школског округа, наводно је контактирао полицију након што је ” откључао пртљажник и открио да је 13-годишњак унутра лицем према доле”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Судски документи тврде да је Беамова бранила себе тврдећи да је дете било у пртљажнику како би “она спречила да буде изложена могућем ковиду”.

Међутим, након што је Гордон контактирао власти и вратио се у аутомобил, дете се из пртљажника преселило на задње седиште возила, али су инцидент снимиле надзорне камере.

Беамова, који ради као професор енглеског језика у средњој школи у независном школском округу Cypress-Fairbanks, наводно је добила суспензију.

Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *