Ђукановић позива Зорану Михајловић да поднесе оставку због хаварије у Колубари

0

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Народни посланик СНС Владимир Ђукановић огласио се у вези са хаваријом која се синоћ догодила у Колубари и упитао је хоће ли министарка Зорана Михајловић због тога да поднесе оставку, или ће Влада морати да затражи њено разрешење.

Још једна хаварија десила се синоћ у РБ Колубара када је горео велики багер, односно одлагач јаловине који је купљен још 2018. године. Ватрогасци су се борили са ватреном стихијом до пола два ујутру, а цео процес је био отежан због тога што не постоји приступни пут до овог багера.

Будући да је ово само једна у низу хаварија које су погодиле енергетски систем Србије, посланик и истакнути страначки функционер СНС Владимир Ђукановић рекао је да одговорност мора да снози министарка Зорана Михајловић.



“Хоће ли тужилаштво ухапсити неког за учестале хаварије у Колубари? Има ли неке истраге? Хоће ли министарка поднети оставку или Влада да затражи њено разрешење? Где се изгубила реч ‘одговорност’? Убеђен сам да су хаварије намерно изазване, волео бих да нисам у праву”, објавио је Ђукановић на Твитеру.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Још увек се не зна шта је био узрок пожара у Колубари, а још мање се зна ко ће преузети одговорност за нестручност због које су доведени опасност како радници, тако и сви грађани Србије који директно зависе од постројења у овој фабрици.

Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *