Абазовић: Причама о „српском свету“ се дискредитује рад АНБ-а

0
дритан

Дритан Абазовић

Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић подржао је рад црногорске Агенције за националну безбедност (АНБ) и навео да “политички полусвет причама о ”српском свету” покушава да дискредитује ову службу”.

„Нису им довољне афере које су продуковали у претходном периоду, већ и даље желе да наносе штету држави Црној Гори и сектору безбедности“, рекао је Абазовић за подгорички Дан.

Абазовић је саопштио да су константни напади на Агенцију за националну безбедност последица разоткривања бројних афера претходног менџмента те институције.

Он је додао да је сарадња АНБ-а са међународним партнерима на завидном нивоу, што су потврдили бројни НАТО званичници и остали међународни субјекти са којима, како је навео, црногорске службе имају перманентну комуникацију.

“Охрабрујем менаџмент и службенике АНБ да наставе са професионалним радом у циљу заштите националних интереса Црне Горе. Сектор безбедности до краја остаје посвећен реформама, заштити и унапређењу безбедности грађана Црне Горе”, навео је Абазовић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *