Куда срљаш Европо? Менгелеоиди су те опет зајашили

Куда срљаш Европо? Менгелеоиди су те опет зајашили

„Ради тако да принцип твога рада може постати принцип рада свих других.“ – И. Кант.

Пре него што у далљем тексту прочитате протестно писмо аутора овог текста а које је овог пута упућено Европском парламенту, потребно је дати додатна објашњења.

Наиме, већ две године човечансво се бори с пандмијом корона вируса (ЦОВИД-19). Многи људи су (у великој мери под утицајем велике медијске пропаганде) прихватили вакцинацију као меру заштите од вируса, док они скептичнији је не прихватају већ дају предност превентивним мерама – препоручена механичка заштита од вируса, јачање телесног имунитета помоћу витамина, суплемената и пробиотика, као и коришћењем лекова, пре свега Ивермектина (најтестиранији лек у свету и с занемарљивим штетним последицама, за који је добијена Нобелова награда 2015.) и то превентивно и у раној фази заразе. Иначе, аутор текста је успешно тестирао овај лек на себи у одбрани од Цовид-19. Треба истаћи, да и вакцинисани и невакцинисани имају исти циљ сачување живота, и оба приступа су оправдана, легална и легитимна.

Међутим, политичари-властодршци из целог света, уз помоћ инструментализованих режимских лекара, нису успели да зауставе ову пандемију, и то искључиво својом кривицом, јер су се држали крутих, догматских и у приличној мери контрапродуктивних принципа у заштити здравља становништва. Они су слепо следили савете и препоруке глобалистичких и контраверзних светских здравствених организација, које су искључиво пропагирали вакцинацију с на брзину склепаним и недовољно тестираним „вакцинама“. А притом су потцењивали а често и забрањивали превентивну заштиту становништва постојећим лековима.

Ово се све дешава под јаким утицајем похлепног фармако-лобија, који улаже велики новац у пропаганду тако што директно или индиректно (донацијама) финансира здравствене установе и политичке елите по целом свету. У таквом корумпираном миљеу у свету се појавио један крајње опасан и нехуман сој лекара и политичара – менгелеоида – који за све неуспехе у сузбијању пандемије ЦОВИД-19 сваљују на леђа невакцинисаних људи.

Менгелеоиди иду још и даље од пуког сваљивања кривице на недужне неваксинисане људе. Наиме, они траже од власти (чија су десна рука) да чини најбруталније одмазде према невакцинисанима – физичко приморавање на вакцинацију и изолацију, забране кретања и коришћења животно неопходних материјалних ресурса, драстичне новчане казне и до десетак хиљада евра годишње, повећање пореза а као завршни циљ одмазде – лишавање људи слободе. Разни политичари и њихови менгелеоиди се свакодневно надмећу морбидним предлозима како да загорчају живот невакцинсаним људима и да их излуде, како то цинично поручује француски председник Макрон.

Менгелеоиди, охрабрени заштитом власти, су се острвили и на децу до пет година, захтевајући њихову обавезну вакцинацију. И то упркос чињеницама, да су деца и млади у огромном проценту имуни на ЦОВИД-19 и да вакцина може да им нанесе несагледиве штете.

Зато људи који воле и цене слободу морају се супростави овој пандемији лудила и менгелеоида. Ако се оно не заустави десиће се грозни злочини и урушавање цивилизације. Имајући у виду злочине које је починила немачка нацистичка држава у време Другог светског рата, 1949. године је донесена важна Нирнбершка декларација, која изричито штити физички интегритет сваког човека, што између осталог подразумева да је вакцинација добровољна. Ево и ауторовог протестног писма Европском парламенту.

Qуо вадис Еуропа?

Поштована господо посланици

Шта се то дешава са Европом, колевком цивилизације и демократије, у којој је створен највиши морални принцип – Кантов категорички императив? Одговор је веома, веома депримирајући – у данашњој Европи терористичка ЦОВИД-бирократија укида људима права и слободу под плаштом борбе против ЦОВИД-пандемије. Тако, ових дана вакцинисаним људима намичу око вратова Цовид-пасоше, жигошу их QР-кодовима и то под будним оком силеђијских власти.

Али, још страшнија репресија се одвија пред очима стотина милиона успаваних и анестезираних Европљана у којој су невини невакцинисани људи изложени великом психичком а понекад и физичком терору. Јер, их помахнитале европске власти присиљавају да живе у 2Г ЦОВИД-гетима, где им се свакодневно укида физички и духовни идентитет.

На овај начин власти у европским земљама желе да своју кривицу за веома лош и погрешан менаџмент против ЦОВИД-19 пандемије пребаци искључиво на невакцинисане. Од садашње патолошке стигматизације невакцинисаних људи – као криваца за све што је лоше, дели их мали корак до чињења највећих злочина против човечности,

Ови данашњи 2Г-сужњи у европским ЦОВИД-казаматима имају приступ још само у продавницама намирница, апотекама и медицинским амбулантама. У измишљању нових бруталних и безумних санкција против невакцинисаних предњаче Аустрија и Немачка. Невакцинисани су стављени пред најгору могућу дилему – вакцина или смрт. Ако се тако настави са дехуманизовањем, претњама и прогањањима невакцинисаних људи Европа, Аустрија и Немачка ће се вратити у 1933. годину. Хистерична кампања у Европи против невакцинисаних и обесправљених јадника, сатерала је многе људе у очај из кога су самоубиства једини излаз.

Ужасавајућа је чињеница да су догматизоване власти низа европских држава изазвале велике идеолошке поделе између вакцинисаних и невакцинисаних људи – хушкајући једне на друге. То је отишло до те мере далеко, да се не искључују и физички сукоби ових двеју групација. Невакцинисани 2Г-сужњи се у свом очајању питају – која их још грозна духовна понижења и физичка малтретирања чекају у данашњој Европи, која се галактичким брзинама удаљава од хуманих тековина цивилизације?

У овој пандемији лудила људе муче многа егзистенцијална питања. Ево,оних битних:

1. Да ли ће бити забране бракова између вакцинисаних и невакцинисаних?

2. Да ли ће бити забране интимних односа невакцинисаних и вакцинисаних?

3. Да ли ће бити забране рада невакцинисаних у предузећима вакцинисаних?

4. Да ли ће бити забране дружења деце вакцинисаних са децом невакцинисаних?

5. Да ли ће бити уведена обележена возила за невакцинисане у средсвима јавног превоза?

6. Да ли ће невакцинисанима ускоро бити забрањене куповине намирница и лекова?

7. Да ли ће невакцинисанима бити укинуто право на медицинске услуге?

8. Да ли ће се невакцинисанима одузимати деца и бити им забрањено проширење породице?

9. Да ли ће невакцинисани бити контролисани и помоћу дронова?

10. Да ли ће се невакцинисанима одузмати имовина, новац и држављанство?

11. Да ли ће вакцинисани стећи право да малтретирају невакцинисане?

12. Да ли ће невакцинисанима бити забрањена комуникација са породицом и родбином?

13. Да ли ће невакцинисани бити одвођени у затворе и колико дуго?

14. Да ли ће невакцинисанима – који поново одбију ове експерименталне вакцине – бити вађени здрави органи присилно или „добровољно“?

15. Да ли ће невакцинисани људи бити сахрањивани голи или у кесама за ђубре?

16. Да ли ће горе наведене репресалије бити примењене и на невакцинисану децу?

Уважени европски политичари, зар је могуће да су послератне конвенције о заштити човека тако брзо заборављене? Оне су прокламовале неповредивост физичког и духовног интегритета сваког човека. Да ли сте свесни, да је садашње физичко и духовно малтретирање невакцинисаних људи – који су само до пре пар месеци живели у нади да ће живети и умрети достојанствено, можда трагичан увод у будуће најстрашније злочине

Има ли у Европи моралних снага које могу да зауставе ову грозну пандемију терора, којег садистички упражњавају неодговорне политичке елите? Има ли Европа политичку и моралну снагу да заустави своје политичаре у спровођењу њихове очигледно погрешне концепције у борби против ЦОВИД-19 „пандемије“?

Др Миодраг Л. Кулић, теоријски физичар, 24.12.2021, Кехл, Немачка

П.С. Доказ да је писмо (на немачком језику) достављено ЕУ парламенту је дат на увид редакцији Корена.

Корени.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више са интернета