НЕМОЈТЕ СЕ ЗАВАРАТИ… ОВО ЈЕ АПОКАЛИПСА. Пасош (потврда) о вакцинацији и Жиг звери

0
кр код

кр код(фото:РИА НОВОСТИ)

2021. године уведен је дигитални пасош вакцине како би се потврдило да је особа у потпуности вакцинисана против вируса КОВИД-19.

Сада се користи у десетинама земаља, а без њега многи људи не могу у потпуности да учествују у друштву. Већина пасоша за вакцину садржи Кју-Ар код са дигиталним потписом, који се користи за верификацију сертификата на мрежи у органу за издавање и спречавање преваре.

Ово је прва употреба дигиталног сертификата који садржи бар код који укључује псеудо-666  и који људи морају да носе са собом. Пасош о вакцинама представља напоре глобалног покрета да контролише и едукује људе о коришћењу званичних дигиталних докумената у замену за учешће у друштву.

Појава пасоша за вакцину је јасан претходник Жига звери, као што је проречено у Књизи Откривења. Тог дана људи неће моћи да учествују у друштву без Ознаке.

За само неколико кратких месеци предложен је, креиран и имплементиран дигитални пасош вакцине као механизам за проверу да ли су људи вакцинисани против вируса КОВИД-19. Пасош вакцине такође користе вакцинисане особе као начин да потврде негативан резултат КОВИД ПЦР теста или да документују опоравак од недавне инфекције.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Почетком 2021. године, пошто су прве вакцине постале доступне широм света, Бил Гејтс и други су предложили коришћење дигиталне технологије за проверу статуса вакцинације. Светска здравствена организација (СЗО) је брзо објавила документ са упутством за пасош вакцине. Овај дигитални доказ о вакцинацији би тако омогућио особи да користи системе јавног превоза или да приступи пословима, предузећима, зградама или присуствује великим јавним окупљањима људи.

Прочитајте још:  Кадиров шаље на фронт елитну чеченску јединицу „Ахмат-1”, Кијев обнавља бригаду „Азов”

Европска унија је брзо одговорила на овај предлог. Од 17. марта 2021. године, када је Европска комисија први пут позвала на стварање ЕУ КОВИД дигиталног сертификата (ЕУДГЦ; првобитно назван Дигитал Грин Цертификате), до када су прве земље ЕУ почеле да издају пасоше за вакцине, прошло је мање од два месеца.

1. јуна 2021. године, капија ЕУ је почела са радом. То је ауторитет за сертификацију који има задатак да издаје дигиталне пасоше и електронски изврши неопходне провере како би се уверио да је пасош важећи. Сваки пут када се дигитални пасош вакцине прочита скенирањем, безбедни кључ за потпис се шаље на капију ЕУ и проверава се да је аутентичан.

До октобра 2021. године издато је скоро 600 милиона ЕУ КОВИД сертификата који покривају 27 држава ЕУ, 3 земље Европског економског простора, Швајцарску и 12 других земаља које су одлучиле да имплементирају ЕУДГЦ програм. Друге земље су такође имплементирале сличне системе дигиталних пасоша за вакцине, али сви они функционишу под сличним механизмима и већина је интероперабилна.

Дигитални пасош вакцине је или у облику дигиталне апликације на паметном телефону или као код на папирном документу. У оба случаја, дигитални потпис се састоји од Кју-Ар кода који садржи кодиране информације неопходне за проверу аутентичности сертификата и спречавање фалсификовања. Пасош вакцине такође може да садржи информације које су читљиве људима као што су идентитет особе, датум рођења, датум вакцинације, орган који је издао и идентификациони број сертификата. Никакви други лични подаци се не дају ономе ко скенира документ.

Сваки дигитални пасош вакцине садржи сигурне информације у облику Кју-Ар кода који се може скенирати помоћу паметних телефона и других оптичких скенера. Кју-Ар код садржи дигитализоване информације о лицу које га је доставило, као и кодиране информације за контактирање органа издаваоца ради електронске провере његове валидности.

Прочитајте још:  За Бајдена Западни Балкан и даље претња по националну безбедност САД

Сада знамо да сваки Кју-Ар код који се користи у овом формату пуне величине садржи псеудо-666 који се може наћи у три узорка позиционирања. Сада се исти код користи као део пасоша за вакцину како би се омогућило људима да учествују у одређеним аспектима друштва.

У неким деловима света пасош за вакцину постао је обавезан, посебно у марксистичким или тоталитарним земљама. Међутим, чак су и неке раније слободне земље снажно сузбиле своје грађане и натерале их на КОВИД диктатуру. Многе америчке државе су се побуниле против ових напора, а неки гувернери су чак издали наредбе о забрани његове употребе.

Глобалисти желе да искористе стварни или измишљени страх од КОВИД-а да створе више контролисано друштво, а пасош вакцине је резултат тог напора. На крају крајева, они би желели да сви људи добију електронске дигиталне документе како би учествовали у њиховом Новом светском поретку. Пасош вакцине је само још један корак у имплементацији предвиђеног система Крајњих времена.

Библија предвиђа да ће се светски вођа појавити у Последњим данима да успостави глобални систем обележавања под називом Жиг звери. Знак ће бити дат на десној руци или на челу. Без овог знака, особа неће моћи да купује или продаје. Другим речима, биће потпуно искључени из друштва. Међутим, Бог каже да ће свако ко прими Жиг доживети пуни гнев Божији и да ће бити бачен у Огњено језеро приликом Другог Христовог доласка (Откр. 14:9-11)!

Пасош за вакцинацију није Жиг звери, већ јасан увод у њега.

Глобалисти су први пут покушали да ограниче слободе и права људи уз помоћ дигиталног сертификата који морате носити са собом. Овај пасош није само случајност.

Прочитајте још:  ГОРИ АТИНА! Жестоки сукоби народа и полиције, доста им је карантина, овај догађај је био окидач! (ВИДЕО)

Немојте да вас завара безбедносна реторика. Нико не може узети Жиг звери без најтежих вечних последица! Сетите се пророчанстава и колико смо близу краја века!

Васељенска/3 РИМ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *