Весели петак: Миливојева и Здравкова месијанска лакрдија!

0

Здравко Кривокапић (Фото: Влада ЦГ)

Данас смо очекивали епилог кокаинске афере, а добили смо приземни ДПС-овски водвиљ. Свега је ту било, а посебно се истакао Миливоје Катнић. Било га је милина слушати, весео, чио, пун ироније, воље за сарадњом и спрдњом са собом и свима нама! Када он распреда о кокаину из „Волија“ то вам је као када хајдук Станко јатакује са Турцима! Истина ово друго није забиљежено, а било би када би хајдук Станко бар мало био налик нашем Миливоју!

Их, што ти је наш Миливоје, све изврне на шалу, зацијениш се од смијеха на његове доскочице и оцјене, а посебно је била успјешна она о чистоти кокаина. Није могао Миливоје да одоли, а да га не похвали, каже чист као суза, савршен! Да га Миливоје можда није пробао или је нешто друго у питању, али његово усхићење чистотом коакина из „Волија“ било је искрено! Као када дјетету даш лилихип, а он се зацијени од милине која га је због лизалице спопала! То ти је наш Миливоје, од свега направи лакрдију, па заборавиш на крају конференције зашто си и на њу дошао! А одеш са ње испуњен шармом и јединственим хумором нашег специјалног тужиоца! И ко онда ј… кокаин, Бокана, „Воли“, шверцере и остале зајебанције! Удри, Миливоје, као што ти само знаш! Кокаин је и онако савршено чист и у Црну Гору не долази ништа прљаво! Само провјерено, ултрасвјетско, а наше, са нашим печатом и потврдом да може даље у Европу и куд који, мили моји!

Прочитајте још:  „ТАЈНА МИСИЈА”: Шта ради Ватикан у Украјини

Сада без зајебанције, овај Миливоје мисли да смо се данас сви нашмркали и да од шмркања не видимо бијелу овцу или краву или неко друго говече пред очима! Каже врли Миливоје да такве компаније као што је „Воли“ нема у свијету, да су она и њен власник црногорски отац и мајка и да без њих не бисмо прегрмјели ковид, делта и омикрон сој и истали несој! Одваја Драган Бокан од уста, дијели народу, а овамо нико да га пита шта ради кокаин у његовом магацинима и то не само један товар, него рече Миливоје да их је било три или четири, односно нешто око двије или три тоне! Сића у односу на оно што је „Воли“ урадио за државу и њене грађане. Треба да им дамо медаљу и да је лично на Боканове груди припаше наш врли Миливоје, а том додјељивању могао би да кумује и шеф ДПС-а, јер и он је по нашем Миливоју узоран грађанин и предсједник наше несрећне државе! Боже драги, има ли те или си и ти нестао у магли кокаина и политичкој ДПС завјеси надри Миливоја и не видиш оно што сви видимо, а ћутимо. Миливоје, ДПС, „Воли“ и сви остали, вуку нас за нос, истежу нам уши, заврћу језик, роваре по мозгу и убјеђују да није онако као што је, него онако како они кажу! Чист партијски мобинг, мождана мизогинија и остала дискриминација здравог или полуздравог мозга!

И није се још ни Миливоје заборавио, огласио се Здравко. Не помиње кокаин, није то његова надлежност, него га жуља што би Дритан да провјерава премијерово повјерење. Криво Здравко што му то неко помиње, када он као месија стамено стоји на одбрани интереса и заслуга 30. августа и стамено брани оно од чега је одустао већ 1. септембра! Каже Здравко да ко га смијени са ДПС-ом исти је ДПС! А он када је смјењивао Лепосавића са ДПС-ом није лук јео нити мирисао! Ово може само Здравко, тај политички таленат над политичким талентом, тај експерт над свим експертима, тај видовњак и чаробњак над свим чаробњацима. Који Хари Потер, Рони и остали Хогвортс, сви они заједно нијесу ни примаћ Здравковом чаробном штапићу!

Прочитајте још:  После посете Балкану, Зеленски ће морати да бира између Србије и Албаније. Хоће ли издати своју словенску браћу?

Људи, без шале и без зајебанције за гузице мале, Миливоје и Здравко се гадно зајебавају са нама. Због њихове зајебанције заборависмо и на кокаин и на ДПС и на смјену експерата. Све нам се смутило и не знамо више гдје да идемо и од кога да тражимо утјеху? Можда да скокнемо до „Волија“ на по једну црту, пардон мислио сам на по једну „лозу“!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иван Милошевић/Српска24.ме

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *