ВУЧИЋЕВА БРУКА У БИЈЕЉИНИ Срамотним плакатима разбеснео грађане: У лице нам се издајник смеје!

0

Пошто је велико огорчење у Републици Српској на Александра Вучића и његов издајнички потез када је захтевао од Милорада Додика да се представници Српске врате у заједничке органе БиХ, председник Србије је преко својих људи инсистирао да се јавности представи како он има подршку у Српској и како народ тамо свесрдно подржава његов захтев од Додика.

Наиме, Вучић је преко посланика у Скупштини АП Војводина и председника Српске лиге Александра Ђурђева, који сарађује са минирном локалном партијом у Бијељини “Покрет за Бијељину”, издејствовао да се синоћ Бијељина облепи плакатима и билбордима са Вучићевом фотографијом и порукама “Помажу нам браћа да Српска буде јача” и “Хвала Вучићу на подршци”.

Грађани Бијељине, који су и онако били огорчени срамним Вучићевим захтевом од Додика, још више је разгневио улизички потез тог локалног покрета и насмејан лик Александра Вучића на плакатима.

“У лице нам се издајник смеје”, најчешће коментаришу грађани Бијељине.

Примећено је да испред сваког плаката са Вучићевим ликом стоје по неколико локалних криминалаца, који чувају да неко од гневних грађана плакат не пљуне или не поцепа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Србин инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *