ВУЧИЋ:Ево, ви паметни водите странку, ја се повлачим

0

Александар Вучић (Фото: Predsednik.rs)

Председник Србије Александар Вучић борави у једнодневној посети Турској, где се састао са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом, а током обраћања новинарима открио је шта се дешавало у седишту СНС непосредно после референдума и шта је разговарао са својим сарадницима.

После сусрета се обратио медијима у Србији, рекао је да је на састанку са Ердоганом било речи о инвестицијама, регионалним питањима, ситуацији у Прибоју, Дејтонском споразуму.

Међутим, Вучић се осврнуо и на ситуацију на референдуму, и додао да је истина да је напустио просторије СНС-а, рекавши: “Ево ви сте паметни, узмите сада па водите странку.”, пренео је Блиц Вучићеву изјаву за ТВ Пинк.

“Има их много паметнијих који су знали да је требало да се гласа за ‘не’, требало им је 20 одсто да буду радосни”, рекао је он и додао да је у питању добар део СНС који су гласали за “не” – казао је он.

Још једном је казао да ће се након избора повући са чела странке.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Курир/Пинк

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *