НИЈЕ ЏАБЕ ИМАО 2 ИЗ МАТЕМАТИКЕ! Потенцијални Ђиласов кандидат за председника се обрукао као никад до сада!

0
дба

(фото:Ало)

Потпредседник Народне странке Вука Јеремића, Мирослав Алексић, уздигнута чела, себе представља народу као представника “српске елите” и као алтернативу актуелном режиму неписмених, крезубих сендвичара , а заборавио је да је завршио само средњу школу.

Могући Ђиласов кандидат за председника – Мирослав Алексић, тврди да је пре 2011. БДП био 52 млрд, а данас 53 млрд евра, а ево реалне статистике:

– 2011. – 31 млрд
– 2010. – 28 млрд

– 2009. – 29 млрд

– 2008.- 33 млрд

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– 2007. – 30 млрд

– 2006. – 24 млрд
– 2005. – 20 млрд

– 2004. – 19 млрд

Подсетимо, поједини чланови опозиције а међу њима и сам Вук Јеремић и његов саборав Мирослав Алексић, врло често воле да спомену како је председник Србије Александар Вучић око себе окупио људе који нису стручни за позиције које обављају, називајући их разним именима попут керамичара, плагијатора и сл.
То би све било у реду да Јеремић има добар аргумент за то што говори он и његови следбеници, да ситуација управо код њих није, па могло би се рећи у најмању руку катастрофална.

Наиме, на мрежама се појавило сведочанство Мирослава Алексића из Техничке школе у Трстенику коју је похађао давне 1996.године. Оно што је занимљиво, је то да је Алексић на једвите јаде успео да прође трећи разред, пошто је исти завршио са недовољним успехом да пи поправни одрадио у августу.

Од једанаест предмета Алексић има све саме двојке, осим физичког где је прошао са одличним успехом, практичном наставом и социјологијом где је добио завршну оцену тројку.

Прочитајте још:  Бабић “у оставци” прави пут, а три породице тера на улицу

По његовим оценама, може се закључити да му српски језик и правопис никада нису ишли од руке као и сабирање и одузимање бројева, а ако би којим случајем, кажемо којим случајем дошао на власт требало би добро размислити о ресорима који би долазили у обзир да му се доделе.

Ало

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *