Дритан и Мило су се срели у Дубаију, мотив је новац!

0

Небојша Медојевић. (Фото: Јутјуб)

Дритан Абазовић није аутентичан, нити самосталан политичар. Нема никакве дилеме да ово што је Абазовић урадио, да је једна издаја, рекао је лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић, председник Покрета за промене.

“Ове структуре су се формирале само око једног циља, а то је да треба заштитити тековине Мила Ђукановића, да га не треба хапсити, да не треба забранити рад ДПС, да се досијеи и тајне службе не требају отварати, јер би се тамо можда нашли неки свештеници у Црној Гори и неке друге структуре и да треба уништити Демократски фронт. Треба истину рећи” – ова влада је формирана да сачува ДПС и да уништи ДФ. То је био циљ- додао је Медојевић.

Небојша Медојевић тврди да су се Дритан Абазовић и Мило Ђукановић срели у Дубаију и да отворено сумња да су се тамо договорили о новцу, пошто је како Медојевић истиче новац једини мотив због ког је, како каже, Абазовић издао изборну вољу грађана.

“Мило Ђукановић и Дритан Абазовић су се сусрели у Дубаију. Отворено сумњам да се ту радило о новцу, јер једини мотив за ово што је Дритан урадио је новац. Отворено сумњам да су се договорили о новцу. Имате ситуацију да је предсједник владе оптужио свога замјеника да подржава нарко картел и да је одао информације које су међународне службе доставиле Дритану Абазовићу да би заштитио нарко клан, то је овај кавачки клан у Црној Гори. А замјеник премијера је оптужио премијера да шверцује цигарете, што је такође тачно, јер је блиски рођак премијера Кривокапића један од главних дистрибутера шверца цигарета у претходном режиму” – додао је Медојевић у Усијању.

Прочитајте још:  ЂУКАНОВИЋ ЗАТРАЖИО ХИТАН ПРИЈЕМ КОД АМЕРИЧКЕ АМБАСАДОРКЕ, ОНА ГА ОДУВАЛА

Медојевић је додао да је ово једна од најкорумпиранијих влада.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Ова влада Абазовића и Кривокапића је једна од најкорумпиранијих влада у Црној Гори” – рекао је Медојевић.

Ало

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *