КОЛАПС У БЕОГРАДУ: Аутобуси слетели код Икее и на Младеновачком путу, троле блокирале центар града (ФОТО)

0

Снег у Београду  пада од јутрос и отежао је саобраћај у престоници. Дошло је и до бројних судара, а код Батајничке петље десило се чак 8 удеса.

Како је објављено на Инстаграм страници “Мој Београд” снег је направио проблеме и возачима ГСП-а. Тако се један аутобус заглавио у Жаркову, насред улице, јер није могао даље да настави свој пут.

Аутобус на линији 70, који иде од Бежаније до РК Икеа, слетео је са пута, а како преносе, путници су даље морали да наставе пешице.

Колапс је настао и у насељу Браће Јерковић, испод црвеног солитера. Како преносе на страници “Мој Београд” неколико аутобуса остало је заглављено у рупи. Такође, објављено је и да је један аутобус слетео са Младеновачког пута.

Два аутобуса која превозе путнике на линији 18 проклизала су на углу Дарвинове и Булевара Пеке Дапчевића, док су се троле заглавиле на углу Светогорске и Таковске.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *