КРАЂА НА РЕФЕРЕНДУМУ: Чак 45 одсто „гласало“ од куће!

0

Фото: Србија данас

Укупна излазност на референдуму је била рекордно ниска, а од тога је изузетно велики проценат грађана Србије “гласао” од куће. Записник из борског села Метовница (на удару режима и Вучићевих Кинеза) оголио је све размере бахатости снс-спс картела.

Градски одбор Народне странке у Бору, упутио је приговор Републичкој изборној комисији због, како сматрају, неправилности на бирачком месту број 35 у селу Метовница где се гласало о потврђивању акта о промени устава Републике Србије у правосуђу.

Zapisnik sa referenduma u selu Metovnica

На том бирачком месту је од 282 изашла гласача њих 130 (46% од укупног броја изашлих) гласало у својој кући?!

– Према записнику, трочлана комисија је те људе обишла, у просеку сваког за нешто више од три минута. Мораће да објасне како су то успели. Очигледно да многи из ове власти немају меру. Не презају да преварама стварају нове поделе и уносе немир пред најављене изборе и не схватају да је фалсификовање потписа кривично дело – закључује Н.С.

Након овог приговора, Н.С. ће предложити правном тиму Народне странке да у договору са појединим оштећеним гласачима, у чије име је неко други гласао, предузму и друге законом предвиђене мере, односно, ко је организовао, подстрекивао или директно извршио ове незаконите радње, наводи се у саопштењу Народне странке.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Становници Метовнице су вероватно бојкотовали Вучићев референдум јер немају поверења у режим. Србин.инфо подсећа да су у том месту кинески радници из компаније Зиђинг сексуално узнемиравали српске девојчице, а осим тога мештане „тероришу“ искључивањем воде, уценама да продају куће и имања кинеском инвеститору.

Прочитајте још:  ШЕФ УНЕСЦО KАТЕДРЕ: Русија Вучићу неће опростити – Захарова је то урадила по одобрењу Лаврова и Путина

Србин.инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *