„Стручњак за тракторе“ са Твитера поручио: Без изузетка стати уз мултиетничку Црну Гору

0

Душко Марковић на пријему код Папе (Фото АП)

Посланик и члан Главног одбора ДПС Душко Марковић, деградиран, понижен и ражалован у странци после краха који је доживео као носилац листе ДПС на изборима 30. августа поручио је да сви, без изузетка, морамо стати уз мултиетничку, грађанску и антифашистичку Црну Гору.

“Сигуран сам да је Црна Гора сачувала цивилизицијски потенцијал који гарантује да су мањине биле и остале темељна вредност суверене и грађанске Црне Горе”, поручио је Марковић на Твитеру.

Казао је да нажалост има и оних других којима се свако мало мора понављати да Црне Горе не може бити без њених мањина у пуном сагласју и суживоту свих нас заједно.

“Ово није питање власти и учешћа у њој – него суживота, стабилности и европске будућности. Ово није питање о којем се дискутује, то мора бити део нашег грађанског и политичког бића. Због тога морамо без изузетка стати уз мултиетничку, грађанску и антифашистичку Црну Гору”, каже посланик ДПС-а.

Марковић је познат по ефикасним идејама решавања питања неуставног доношења Закона о верским слободама, а нарочито аутохтоног српског народа који живи у Црној Гори – решење по принципу „тракторијаде“ и чувених „15 минута“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На овом месту се морамо подсетити, шта је овај весник новог времена и дискурса поручио сопственим грађанима у самом финишу прошлогодишње изборне кампање:

„Али вас уверавам да су институције већ данас спремне, да безбедносне институције знају шта они раде и на шта су спремни. И да ћемо им 30. августа на то одговорити жестоко. Након пребројаних гласова констатовати убедљиву побједу Црне Горе, не нас појединачно, а након тога у Црној Гори за њих никад више неће бити исто. Мораће је поштовати ако је неће волети. Српска православна црква и њени свештеници ће се вратити у манастире и цркве. Неће их бити више у политичким поворкама”, грмео је Душко Марковић, бивајући уверен да ће његова неконтролисана, диктаторска власт трајати вечно.

Прочитајте још:  НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Срамота ме је што сам гласао за Владу у којој је министар финансија лоповчина!

Подсетимо, Марковић је давао подршку и антидемократским и екстремистичким групама на Цетињу који су наводно инсистирале на секуларности државе, а протестовале против дубоко верског чина једине признате, канонске, православне Цркве у Црној Гори.

ИН4С

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *