Михајловићева против заједничке листе са социјалистима

0

Зорана Михајловић (Фото: Спутњик)

Функционерка Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић изјавила је данас да је њен став да напредњаци не треба да иду на парламентарне изборе заједно са Социјалистичком партијом Србије (СПС), али да ће бити онако како буде одлучила СНС.

На питање да ли зна када ће доћи до састанка са СПС-ом пошто је лидер социјалиста Ивица Дачић рекао да ће састанак, на коме ће се разговарати о евентуалном заједничком наступом са СНС на парламентарним изборима, требало да буде до краја недеље, Михајловићева је на ТВ Танјуг рекла да не зна и да претпоставља да се лидери две странке о томе договарају.

„Ја немам тачну информацију. Мој став је, који је од раније познат и можда се коси са многим ставовима, да СНС треба да иде посебно на изборе без заједничке листе са СПС. Али, како се у странци будемо договорили, тако ће и бити, јер када се одлука донесе, онда се и поштује”, навела је она, пренео је Танјуг.

На питање да ли подржава одлуку СНС да Александар Шапић буде кандидат напредњака за градоначелника Београда, Михајловићева је одговорила:

„Све што се као СНС договоримо – то је заједнички став. Шапић је први на листи за Београд”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Михајловићева је додала да када је реч о кандидатима СНС за функције, треба сачекати да се заврше избори, па да се онда о томе разговара.

То се односи на све изборе које ћемо имати у априлу, рекла је она.

Политика

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *