Убиствене графен вакцине против ковида: Нека докази говоре сами за себе

0

У овом чланку сам сакупила све доказе којима располажемо, а који опет доказују да се графен-оксид, графен-хидроксид и друге варијанте графена, које разне светске владе и Биг Фарма заправо убризгавају у народ, користе са намером да убијају масе.

Овај доказ су, сад већ много пута, разоткрили и доказали независни истраживачки тимови, научници, биотехнолошки узбуњивачи и оно нешто преосталих, још увек етичних новинара.

Опет, за све ово време, постоји огроман заједнички напор фармацеутског картела (који финансира „ провераваче чињеница – fact checkers-е “), као и Big Tech платформи и мејнстрим медија, да сакрију доказе и оклеветају људе који ово износе на видело.

Ви, када једном прођете кроз све доказе који су овде изнети, мораћете предузети мере за безбедност вас и ваших породица. Сервирајте свим ратним злочинцима који учествују у овом КОВИД програму смрти обавештење (Notice of Liability) о њиховој одговорности за убиства која се чине. Дефинитивно, ово је акција коју свака особа може предузети широм света. Обавештења су већ саставили правни тимови, па зашто их не искористити и присилити наше непријатеље да се бране. Злочинце ћемо подсетити на Нирнбершки процес и обавестити их да ће бити приведени правди. Они су ти који треба да престану (и одустану од тога) да свесно и намерно налажу „вакцинске“ убоде смрти и њихово спровођење. Докази о опасности су јасни, а смртни случајеви су верификовани. Свако ко примењује или налаже ове убиствене инекције, тзв. „вакцине“, то ради без сагласности информисане друге стране.

САСТАВЉАЊЕ ДОКАЗА

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Дана 2. новембра, истакнути професор са Универзитету у Алмерији, Др. Пабло Кампра (Dr. Pablo Campra), приказао је јавности је своју детекцију графена, садржаног у више бочица са тзв. „вакцином“ против Ковид-19, користећи тзв. Микро-Раман спектроскопију. Извештај Др. Кампре са Универзитета у Алмерији доказао је присуство графена и графен-оксида у 8 узорака различитих произвођача „вакцина“.

Др. Андреас Ноак је у одговору објавио видео оштро коментаришући извештај Др. Кампре. Сада већ покојни, убијени Др. Ноак је био хемичар и водећи светски стручњак за карбон инжењеринг и ГРАФЕН. Др. Ноак је у својем докторату обрадио поступак претварања графен-оксида у графен-хидроксид.

Овај видео је од пресудног значаја. Др. Ноак је рекао да су два фреквентна опсега које је Др. Кампра открио, у ствари детектовала графен-хидроксид. Графен-хидроксид (ГХО) је једнослојни активни угаљ, дужине цца 50 нанометара (на даље nm) и дебљине 0,1 nm (дебљина једног слоја атома). Дакле, ове инекције (тзв. “вакцине“) садрже нано-жилете изузетне стабилности, које нису уопште биоразградиве (чињеница коју зна сваки хемичар).

У ствари, ови нано-жилети секу и уништавају срце, мозак и кардиоваскуларни систем. Иначе глатко епително ткиво крвних судова постаје огрубљено, исхрапављено, па се онда ствари (холестерол нпр. Прим. Радо Мир) лако лепе за њих. Он такође каже да није чудо да токсиколози не могу да их детектују, будући да они експерименте изводе у тзв. петријевој посуди, устаљеним научним методама. У њима се исте не померају, а осим тога научници и не очекују (па и не траже), да ће открити оштрице нано величине. Штавише, сваки доктор који је упознат са овим, а упркос томе убризгава “експерименталну вакцину“ је убица.

Графен хидроксид је потпуно нов материјал и токсиколози га још увек нису свесни. Због тога људи падају мртви од ових смртоносних убода; посебно спортисти, објашњава Др. Ноак. Ово је „високо интелигентни отров“.

Оно што је још страшније је да ако обавите аутопсију, нећете ништа пронаћи. Овом стелт оружју се чак и након смрти не може ући у траг. Графен-хидроксидна нано-сечива изазивају унутрашња крварења људи.

„Чак и када људи не падају истог тренутка мртви, ово засеца крвне судове мало по мало… Као хемичар могу са апсолутном сигурношћу потврдити, т.ј. доказати присуство графен-хидроксида… па ако, као хемичар, убризгате ово у крв, знајте са сигурношћу да сте убица.”

https://www.bitchute.com/embed/Ervbi96YgrzG/

Др. Ноак је убијен следећег дана, након што је као савестан грађанин “дунуо у пиштаљку“ о спрези графен-хидроксида са убиствима анти-КОВИД инекцијама. Његова супруга је објавила да је то био „бруталан напад”. Молила нас је да имамо храбрости да ВЕРУЈЕМО у поруку Др. Ноака о “комадићима жилета“ наноразмера и да ДЕЛУЈЕМО САДА! Рекла је и да је њен муж био добра душа и да је то урадио за нас, умро је за све нас.

Прочитајте још:  Данска укинула ковид ограничења, међу првима у ЕУ

Исте вечери када је Др. Ноак објавио ово страшно упозорење, у његовој кући било је неке чудне електричне активности и нестанка струје, и то баш у исто време док је он исказивао симптоме „налик можданом удару“. Обоје ово указује на зрачење усмереног енергетског оружја Directed Energy Weapon (DEW) за шта је његова жена мислила да је убило Др. Ноака. Такође можете погледати и линк овде.

Удовица Др. Ноака верује да је он вероватно био нападнут снопом радијације (он је већ раније говорио да радијационо оружје постоји) и да ову технологију „они“ могу да користе да елиминишу људе. У целом интервјуу (на немачком језику) она потенцира радијацију.

Мејнстрим медији упорно ћуте о смрти Др. Ноака и његовом озбиљном упозорењу да је графен-хидроксид на снимцима КОВИД-а. Неколико независних медија је известило о његовој прераној смрти, а има и оних који су изразили уверење да је убијен, вероватно зрацима из далека.

Ево најновијег ажурирања интервјуа удовице Др. Ноака (latest update) са титловима на енглеском. Неки кажу да је умро од можданог удара. Можда никада нећемо сазнати. Али оно што знамо је да су графен-оксид, као и графен-хидроксид “оштрице бријача“ и друге варијанте графена наноразмера заиста у овим снимцима и да фармацеутски картел и светске владе желе да их убризгају у сваког мушкарца, жену и дете!

Пошаљите овај видео и мој чланак одмах свим лекарима, стручњацима и светским лидерима. Поједине владе убризгавају Биг-Фармине инекције за еутаназију, а које садрже “жилете“ са графен-хидроксидом већ и петогодишњацима. Ова технологија ће искасапити њихову унутрашњост и донети језиву, болну смрт нашој деци!

Иначе, претходне (2020) године аустријска полиција је већ проваљивала врата Др. Ноака и хапсила га у покушају да га спречи да проговори. Инцидент је случајно снимљен аматерском камером (јер су упали у време док је доктор снимао интервју). Он је очигледно био мета.

Др. Пабло Кампра је био први који је (користећи трансмисијску електронску микроскопију) закључио да Фајзер серум садржи комадиће графен-оксида, још у јулу 2021. Његове технике детекције су такође укључивале инфрацрвену спектроскопију у комбинацији са оптичком микроскопијом.

Пре јулског открића Др. Кампре, други шпански истраживачки тим по имену “Пета Колона“ (La Quinta Columna) је у јуну, објавио своје откриће да КОВИД серуми у свим њиховим варијантама (АстраЗенека, Фајзер, Модерна, Синовак, Јансен, Џонсон и Џонсон, итд., садрже значајну дозу наночестица графен-оксида; известио је Global Research. (https://www.globalresearch.ca/).

Др. Рикардо Делгадо, биостатичар и оснивач “Ла Квинта Колумна-е“, открио је да 98 – 99 % садржаја Фајзер-а сачињава графен-оксид. Наравно, његов тим је аутоматски био оклеветан од стране “„fact checkers-а – проверавача чињеница“, који при том, подразумева се, нису пружили доказе за своје клеветничке тврдње.

У свом чланку под насловом „Графен оксид, вектор за Ковид-19 демоцид “ (Graphene Oxide The Vector For Covid-19 Democide), објашњавам хемијски процес који је укључен у редукцију графен оксида у бистри течни серум, смањењем његовог садржаја кисеоника. На тај начин, редуковани графен-оксид (РГО) је смртоноснији. Дакле да, научно је доказиво да је могуће да КОВИД серуми могу бити 99% графен-оксид.

Тим Др. Делгада пак, објавио је научни извештај о њиховој оптичкој и електронској микроскопској анализи која показује да је графен-оксид пронађен у четири „КОВИД-19 вакцине“. Орвел Сити је ову вест објавио на енглеском. Потом је “Пета Колона“ затражила (привремени) извештај од Универзитета у Алмерији, који је насловљен са “DETECTION OF GRAPHENE IN AQUEOUS SUSPENSION SAMPLE“ („ДЕТЕКЦИЈА ГРАФЕНА У ВОДЕНОМ УЗОРКУ СУСПЕНЗИЈЕ“).

Извештај Пете Колоне је првобитно објављен на шпанском 28. јуна 2021.

„Проблем је да ово уопште није вакцина, ово је доза графена за једну особу. – Др. Рикардо Делгадо

Витни Веб је покушала да омаловажи “Пету Колону“ и откриће Универзитета у Алмерији, где је директно напала кредибилитет Др. Рикарда Делгада без ичега суштинског. Истраживачка новинарка Рамола Д. и ја смо разоткрили Whitney мрежу лажи (Webb of lies).

Прочитајте још:  Посебне мере за Београд и још два града због пораста броја заражених!

Потом, 19. августа, један други истраживачки тим под називом „Клуб научника“ пронашао је графен у 7 истакнутих биотехнолошких серума користећи оптички микроскоп, микроскоп тамног поља, УВ апсорпцијски и флуоресцентни спектроскоп, скенирајући електронски микроскоп, трансмисиони електронски микроскоп, енергетски дисперзивни спектроскоп, Рендгенски дифрактометар, као и инструменте за нуклеарну магнетну резонанцу да би верификовали морфологију и садржај серума. За високотехнолошка мерења и бригу о истраживању, активиране су све контроле и усвојена су референтна мерења како би се добили валидни резултати.

Из очигледних разлога, овај Клуб научника је чувао свој идентитет у тајности. Они су анализирали серуме компанија Фајзер, Модерна, Јансен и АстраЗенека и пронашли супстрат на бази угљеника са уграђеним наночестицама; листићима графена и графен-оксида.

Даље, научници у Јапану су пронашли недекларисане компоненте тзв. “вакцине“, које садрже метал, што је довело до тога да јапанска влада обустави употребу Модерниних серума. Јапанско министарство је саопштило да су пронађене честице реаговале на магнет и да се стога сумња да су метални загађивач. Графен, графен-оксид (ГО) и редуковани графен-оксид (РДО) имају парамагнетна својства.

Потом је, у септембру, немачки тим разоткрио застрашујуће доказе постојања загађивача „вакцине“; као и аутопсије које повезују тзв. „вакцине“ са смрћу “вакцинисаних“.

У овом хитном саопштењу, Др. Т. је позвала све медицинске стручњаке, тражећи да пријаве магнетни феномен јер верује да су честице графен-оксида одговорне за магнетизам изазван тзв. „вакцином“, а којем смо сведоци широм света. Др. Ендрју Голдсворти (у пензији) са Империјал колеџа у Лондону је овде објаснио могући механизам.

У Августу, узбуњивачица компаније Фајзер, Карен Кингстон, открила је како је графен-оксид био прикривен под пословном тајном и да због тога није наведен у патентима. Како год, објашњава Кингстонова, то је заправо кључни састојак серума Ковид-19.

Још један Водећи научник из Фајзера је, у Стју Питер’с Шоу-у у новембру, приказао интерне мејлове највиших руководилаца Фајзера и научника у којима су расправљали о томе како ће сакрити од јавности присуство графен-оксид у њиховим серумима.

Идемо даље. У априлу 2021, Здравље Канаде[i] је опозвало милион и по KN95 маски за лице које садрже графен. Деца су била приморана да носе ове маске у канадским школама. Здравље Канаде пореди њихово ношење са удисањем азбеста током целог дана. Ове отровне маске стигле су из кинеске компаније Shandong Shengquan New Materials Co. Ltd.

Затим имамо да је Др. Роберт Јанг, користећ скенирајућу и трансмисиону електронску микроскопију, открио Графен Оксид у четири серума са трговачким ознакама Ковид-19, 11. септембра 2021.

Овде пак имамо да је Др. Франц Залевски такође пронашао графен оксид у Фајзер серуму.

Др. Антониета Гати је недавно начинила видео интервју о токсичности нанометалних честица графен оксида за ћелије. Пронашла их је у „вакцинама“, ПЦР комплетима и маскама за лице.

У свом револуционарном раду из 2017, са Др. Стефаном Монтанаријем, Др. Антоинета Гати објашњава како наночестице унутар ћелија уништавају урођени одбрамбени механизам ћелија и изазивају крвне угрушке, смртоносну упалу, тромбове и отказивање више органа; узроковано нанометалним честицама, које нису биоразградиве, већ истински биоперзистентне.

Оне могу ући у ћелије, оштетити ДНК и, ношене крвљу, да се вежу са органском материјом и коагулирају у органима.

https://ambassadorlove.files.wordpress.com/2021/12/new-micrographs-reveal-graphene-oxide-and-parasites-in-the-pfizer-biontech-covid-vaccine-3-1.png?w=206Даље, један словачки тим је у болничкој лабораторији у Братислави анализирао неке од назалних брисева из ПЦР тестова (PCR kit) који укључују СД Биосенсор. У овом случају: Абботт и Надал. Тим је открио да када ови (ДАРПА[ii]-ини) графен-оксидни хидрогелови дођу у контакт са органском течношћу (нпр. пљувачком) у року од неколико минута, они почињу да формирају правоугаоне кристалне структуре. Они постепено расту, на фрактални начин (језиво, прим. Радо Мир).

Немачки истраживачки тим је такође снимио кристални раст ГО хидрогела.

НАУЧНИ РАДОВИ И ПАТЕНТИ

Неколико научних радова показује да се графен-оксид већ користи у генској терапији као “скела“ или платформа за испоруку мРНК у ћелије услед своје високе електричне проводљивости и способности да прожима ћелијске мембране. Кристалне мреже се формирају у телесној течности и реплицирају се након убризгавања инекције и у самом серуму, као што је приказано у овом видео снимку Фајзер серума. Изгледају баш као нано антене високе фреквенције.

Прочитајте још:  Почињу претње - родитељима прете новчане казне али и одузимање деце, ако одбију вакцинацију

Научници запошљени у NanoScience Center of the University of Jyväskylä, Finland, као и на Harvard University, у САД су развили нови начин прављења угљеничних наноцевчица.

Графен је био део првог пројекта људског генома који је покренут 2001.

Нанотек-ова мРНА генска терапија, користећи графен-оксид као вектор, ради на CRISPR технологији, а развили су је Фајзер, Модерна и БиоНТек, као третман за болесне од рака. Међутим, због своје цитотоксичности у здравим ћелијама (убијање ћелија) и чињенице да су им све до једне животиње умрле у испитивањима, нанотехнологија графен-оксида никада није одобрена за употребу на људима! Запитајмо се онда – како је могуће да се ова технологија сада користи над здравим људима, па чак и децом, која уопште и нису угрожена КОВИД-ом?

Дакле, на основу свега изнетог би већ свима требало да буде сасвим јасно да фармацеутски картел користи широм света ову технологију, у илегалним испитивањима на људима и покушава да свима наметне своје отровне „вакцине“, сасвим некажњено.

Компанија Nanografi, као што видите, производи наноцеви графен оксида и интраназалне вакцине за имплементацију лекова Ковид-19.

Неки научници су већ проучавали Транслокацију из носа у мозак и церебралну разградњу (Nose-to-Brain Translocation) интраназалним спрејом; користећи танке нано плоче од графен оксида. Недајте се преварити: тзв. „вакцине“ (nasal spray “vaccines”) упаковане у спреј за нос, садрже наночестице графен оксида.

Ако после свега овога, још увек нисте убеђени, ево једног чланка објављеног у водећим медијима који спреј за нос (са графен оксидом као и код „вакцине против грипа“), покушава да представи као неку врсту заштитне интервенције.

Др. Chunhong Dong пак, водећи аутор студије са Института за биомедицинске науке у Кини, се хвали:

„Ова студија даје нове увиде у развој система интраназалних вакцина високих перформанси са дводимензионалним наночестицама у облику листића“.

Графен-оксид је пажљиво конструисан као „адјуванс[iii] вакцине за имунотерапију“, док се полиетилен гликол (ПЕГ, још један веома токсичан отров), користи као полимер за облагање. ПЕГ-ови се широко користе као адитиви у фармацеутским производима, козметици и храни. Али, ПЕГ-ови нам долазе и са потенцијално по живот опасним реакцијама преосетљивости, укључујући и анафилаксију.

Ово пак није бренд неког великог имена, али ето, и они помињу „нано честице и микрочестице пуњене карбоном графеном“ у свом Sars-Cov2 патентном изуму.

Ево напослетку и листе рецензираних медицинских студија о токсичности графен оксида, као и како исти коагулира крв. После овога: колико вам још доказа треба да најзад ПОВЕРУЈЕТЕ?

Dr. Armin Koroknay, директор истраживања Приватних Консултаната и Института за Истраживање у Цириху, анализирао је ефекте „вакцинације“ КОВИД-а на крв.

Click here to watch the video.

Dr. Bärbel Ghitalla and her team put different brands under a microscope and found things they could not explain, but are explained in the “Covid-19 vaccine” patents.

https://www.bitchute.com/embed/Kw91vO6ryHp8/

Dr. Bärbel Ghitalla и њен тим ставили су различите брендове тзв. “вакцина“ под микроскоп и пронашли ствари које нису могли да објасне; али су исте објашњене у патентима „КОВИД-19 вакцине“.

ЈЕСТЕ ЛИ САДА ПОВЕРОВАЛИ?

АКО НИСТЕ, НЕМА ВАМ ПОМОЋИ (Прим. Радо Мир)

Ако желите да подржите мој рад, размислите о донацији која такође важи за отпис пореза.

Dr. Love’s email: metanutrients@mailfence.com

[i] одељење Владе Канаде одговорно за националну здравствену политику. Само одељење је такође одговорно за бројне савезне здравствене агенције, укључујући Канадску агенцију за инспекцију хране и Агенцију за јавно здравље Канаде, између осталих.

[ii] Агенција за напредна истраживања у области одбране (Defense Advanced Research Projects Agency – DARPA) је агенција за истраживање и развој при Министарству одбране Сједињених Држава, одговорна за развој нових технологија, намењених за употребу у војсци.

[iii] У имунологији, адјуванс је супстанца која повећава или модулира имуни одговор на вакцину. Реч „адјуванс“ долази од латинске речи адиуваре, што значи помоћи (Википедија). Појачивач, катализатор.

Превео и приредио: Радо Мир – https://www.globalresearch.ca/graphene-covid-kill-shots-let-evidence-speak-itself/5763418

Борба за истину

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *