Држава мора да истражи за коју страну СЛУЖБУ је радио? Понош хтео да ШПИЈУНИРА комплетан војни врх Србије!

0

Здравко Понош (Foto: Milos Tesic/ATAImages)

Тадашњи министар одбране Драган Шутановац све открио

Кандидат лидера ССП Драгана Ђиласа за председника Србије, бивши начелник Генералштаба Здравко Понош хтео је да шпијунира комплетан војни врх Србије, открива тадашњи министар одбране Драган Шутановац.

Потребно је да држава реагује. Тражи се истина о оном што је вечерас саопштио Драган Шутановац, а то је да је Здравко Понош хтео да шпијунира комплетан Генералштаб војске Србије! За кога и за чији интерес је то радио?!

Наиме, Здравко Понош је био начелник Генералштаба од 2006. до 2008. године, а некадашњи лидер ДС Драган Шутановац је у то време био министар одбране.

На то место начелника Генералштаба поставио га је управо Драган Шутановац, али га је он и сменио због претње по националну безбедност.

Сад се поставља питање, како сада може да буде председник неко ко је био претња по националну безбедност?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, недавно се на Твитеру појавио снимак у ком се чује Никола Јовановић, иначе Поношев страначки колега, који током разговора са саговорником између осталог изјављује како је Здравко Понош за НАТО пакт.

Никола Јовановић је рекао: “Како је могуће да му је сива еминенција неки човек који је топио тенкове? Како је могуће да не види оно што ја видим?”.

Са друге стране се током телефонског разговора чуо саговорник, који је на то одговорио: “Па не знам, ти знаш да Народна странка држи као неку позицију десног центра”, на шта је Никола Јовановић одговорио “На папиру. Ко је десни центар? Понош?! Који је за НАТО пакт!”.

Прочитајте још:  Алексић: Огољено извлачење 500 милиона евра из Телекома, зато пријава (ВИДЕО)

Објектив.рс / Недељник Афера

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *