Активиста СНС се извинио суграђанима због лажних обећања странке

0
снс

снс

Активиста Српске напредне странке Бојан Радић нашао се у проблему јер је годинама, како каже, становницима у највећег зајечарског села Рготина давао лажна обећања да би гласали за његову странку, мислећи да су права. Обећавао је асфалтирање улица, реконструкцију Дома културе и још много тога. Данас тврди да ни сам није знао да то није ни у плану. Сада је, каже, “на мети” мештана, па је решио да им се јавно извини.

Рготина је једно од највећих села у околини Зајечара, са више од хиљаду гласача, каже Бојан Радић, догогодишњи активиста и члан СНС,

“За све ове године што ја знам да су испунили то је једна и по улица што је урађена у селу”, каже Радић за Н1.

Каже да до пре неколико година активно наговарао мештане да гласају за његову странку, а то потврђују и у селу. Говори да је и сам љут на локалну самоуправу јер испада да је “упрљао образ код својих људи” због неиспуњених обећања. Дом културе нетакнут, иако је обећано да ће бити реновиран. Центар села – као ратна разгледница.

Заједно са пропашћу села, пропао му је углед, каже, а мештани су на њега љути.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Мислим да не треба ништа више мештанима обећавати када ништа до сада није испуњено”, каже Радић, који је активиста напредњака док води репортера Н1 кроз рушевну биоскопску салу за коју каже да је била најбоља у округу.

На питање да ли се боји одмазде, пита зашто би се бојао. Додаје да остаје активиста СНС и сматра да би председник Александар Вучић био “много разочаран” када би знао какво је стање.

Прочитајте још:  РИА НОВОСТИ: Међу заплењеним оружјем укронациста и мине српске производње

“Верујем да не зна ни делић овога што ви видите”, казао је Радић, који истиче да он и његови сарадници нису давали обећања у своје име и нису од тога профитирали.

Још један мештанин Рготине који је причао за Н1 сећа се како је једна улица у селу асфалтирана два дана пред долазак министра Синише Малог.

Сећа се и када је у селу био председник Вучић и питао шта је урађено у Рготини и када ће бити све улице сређене, а локални челници му рекли “ове године”.

“Од обећања ништа, барем за сада”, каже он.

Нова.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *