Подгорица: Протест угоститеља против ковид тираније, најављују радикализацију

0

(фото:ДАН)

Угоститељи, музичари и власници евент центара данас протестују испред Министарства здравља

“Угоститељи, музичари, власници евент центара сматрају да и они имају право да се боре за своју кору хлеба, хлеба са седам кора” – наводе они

Невладине организације “Удружење угоститеља Подгорице”, “Удружење угоститеља Црне Горе”, “Удружење естрадних умјетника и извођача Црне Горе и “Удружење евент центара“ сматрају да је угњетавање и дискриминисање свих делатности повезаних са угоститељством превршило сваку меру и да је дошло крајње време да се све мере које погађају исту моментално укину.

“Угоститељи, музичари, власници евент центара сматрају да и они имају право да се боре за своју кору хлеба, хлеба са седам кора. Како медијски притисак није уродио плодом, дошло је време да се борба конкретизује. С обзиром на наведено, потписници овог обавештења најављују протест испред Министарства здравља Црне Горе, на Римском тргу у Подгорици, за дан 7. фебруара у 11.55 сати на којем ће изразити своје незадовољство и позвати надлежне да до среде, 9 фебруара укину све мере које се односе на угоститељство и повезане делатности” – наводе они.

У супротном, потписници овог обавештења донијеће одлуку да не поштују мере Министарства здравља Црне Горе као и одлуку о радикализацији протеста о чему ће благовремено обавестити јавност.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како су подсетили, угоститељи су у досадашњем периоду покушавали путем средстава јавног информисања да утичу на извршну власт да нађу простора и разумијевања за носиоце црногорске економије који се буквално боре за егзистенцију, али за то није било слуха.

Дан

Бонус видео

Прочитајте још:  НЕ УБИЈА КОВИД — УБИЈАЈУ КОВИДЕНТИ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *