Спречавају мајку да врати отету децу

0

(фото:Борба за истину)

Слађани Ранковић су службеници Центра за социјални рад из Горњег Милановца због наводног сиромаштва одузели двоје мале деце.. Она је решена да своју децу врати, међутим они који тргују нашом децом по сваку цену покушавају да је у томе спрече. Шта то значи можете се упознати из писма које смо добили од Владимира Јевђовића који као брат у Христу покушава да помогне Слађани.

Чим је је отпуштена из Опште болнице Горњи Милановац, одељења психијатрије, Слађана почиње да кречи кућу и у среду 02.02.2022. је отишла у најближе село Прањане где врши набавке како би пре свега купила још фарбе, за кречење куће како јој је то наложено од стране Центра за социјални рад.

На улици испред кафане у центру Прањана у поподневним часовима 02.02.2022. је хапси полиција без објашњења и налога за хапшење и поново је пребацују у Општу болницу, одељење психијатрије. Тамо јој дају до знања да није смела да се оглашава поводом њеног случаја на сајту Борба за истину и да ће је пуститити у понедељак 07.02.2022. по пријему решења од Суда (за шта не зна се)..

У суботу 05.02.2022. у Општу болницу, одељење психијатрије долазе јој духовни отац и брат у Христу са намером да гарантују за њено здравље и да је извуку из болнице. Након чекања напољу од 10-ак мин. испред врата зграде (због ковид протокола) излази Др. Мијатовић Рајка која не дозвољава да се пацијенткиња посети, одн. да изађе из установе, због чега смо рекли да смо дошли. На питање како је могла бити ухапшена и спроведена у болницу без икаквог папира, одговорено нам је осорно: „Ми можемо да приведемо било кога ко угрожава своје или јавно здравље и без папира!“. На наш коментар да смо ми могли доћи и са екипом за снимање, грубо нам је речено да идемо одатле, да неће пустити Слађану, докторка је ушла унутра и залупила врата.

Прочитајте још:  Вучић наоружавао терористичку организацију Хезболах српским оружјем

Обзиром да знамо да се одузета деца, након боравка у хранитељским породицама до годину дана, продају страним компанијама и завршавају код содомских породица и појединаца (линк о томе), а неки бивају жртвовани и у сатанским обредима, веома битан податак је и да су обојица малишана Лазар и Страхиња плаве пути и плавооки и у узрасту од 2 до 6 година што је најтраженија „роба“ горепоменутих.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да би се овај случај позитивно решио и мајци вратила одузета деца неопходна је правна помоћ добронамерног, верујућег адвоката за којим се још увек трага.

Нека би Господ дао да се уз ваше молитве за невољнике, у што скорије време, дечаци Лазар (1,5) и Страхиња (3,5) врате одузетој мајци Слађани.

Борба за истину/Уредништво

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *