Фараон из Лесковца опет свечано отварао пумпу

1
снс

СНС

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић познат је по томе да се не либи тога да отвара скоро сваку нову продавницу, маркет или кафић у Лесковцу, а да га у свему томе увек прати свита његових сарадника и режимских новинара.

Исто је поновио и јуче на путу између Лесковца и Власотинца, где је свечано пресецао врпцу на отварању бензинске станице “Лукоил” и објекта за технички преглед “ЦВС и Глобус осигурање”.

– Лесковац постаје место привлачно за инвеститоре и не постоји део града који није улепшан или инфраструктурно побољшан. Овде је комбинацијом капитала компаније Лукоил и локалног предузетника Френки Комерц отворена друга пумпа у нашем граду, инвестиција вредна 400 хиљада евра и када додамо технички преглед компаније Глобус, долазимо до укупне инвестиције од око милион евра на овом простору. Запослење у новом објекту ће пронаћи 10 радника, а у Лесковцу их за ову компанију сада ради укупно 20 – казао је Цветановић.

Подсетимо, Цветановић је због сличних поступака већ завршио у пародији “Банат Боyс пародy” бенда, који на свом јутјуб каналу има милионске прегледе захваљујући пародијама популарних песама и снимању клипова за њих.

Реч је о снимљеној пародији на песму “Хајде да лудујемо ове ноћи”, а током дела текста – цитирамо: “По маркетима промоције, годишњице фирме и отварање”, убацили су видео запис са свечаног отварања једне пумпе у Лесковцу којем је присуствовао и градоначелник Цветановић, и то у друштву маскота Дизнијевих јунака.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како је сам изјавио, критике и подсмех на његов рачун, барем што се свечаних отварања тиче, сметају му јер он само жели да покаже да локална самоуправа пружа подршку домаћој привреди.

Прочитајте још:  Милан Брдар: На универзитетима влада култура незамерања опозицији, слично као у 90-им (Видео)

Директно.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *