Доказ над доказима једног аспекта коронашке завере – ПЦР тест служи за прикупљање ДНК

0

Намерно упорно на десној страни сајта држимо нашу мисао „Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере“. Уз константне доказе које доносимо, она је ту да раскринкава заверу, заверенике, али и незналице. Ево најновијег доказа завере, и то „са највишег места“.

Од самог почетка корона – завере, „теоретичари завере“ говорили су да ПЦР тестови служе за прикупљање ДНК (у циљу стварања генетског оружја против одређених раса и етничких група). Наравно, корона-завереници, али и незналице, грактали су да је то „теорија завере“.

А онда је 7. фебруара 2022. године француски председник Емануел Макрон дошао код Путина. Свима је запало за око да су двојица председника седели за столом дугачким најмање шест метара. Најпре се није знао разлог, да би на крају дошло објашњење из окружења француског председника које су пренеле многе светске агенције (и што је битно нагласити, то нису објавили “теретичари завере”, него агенције и медији које пропагирају коронашку агенду – рецимо „Ројтерс“, затим ББЦ, “Слободна Европа”, па и многи српски дневни листови).

Елем, Макроново окружење је објаснило да је он одбио захтев Кремља да уради руски тест на COVID-19, КАКО БИ СПРЕЧИО РУСИЈУ ДА СЕ ДОМОГНЕ ЊЕГОВОГ ДНК!!!

И тако је „са највишег места“ дошао доказ да ПЦР тестови служе за прикупљање ДНК!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Зато, драги наши читаоци, знајте да завера постоји. Њу је покренуо на небу бивши аргангео Деница, Сатанаило, због чега је збачен са неба. Хтео је да збаци Бога са престола, и да он буде бог. А када је збачен са неба, са трећином палих ангела, после пораза који је претрпео од Светог Архангела Михаила и војске Богу послушних ангела, заверу је наставио на Земљи. И води је већ хиљадама година. Припадници те завере су и сви коронаши и вакцинаши. Сада је већ епилог коначног боја…

Прочитајте још:  САД раде на генетски модификованом биолошком оружју

Коначна победа је Јагњета, закланог од постања света, Господа нашега Исуса Христа и оних који су са Њим…

Борба за веру

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *