Лукашенко, упркос срамним санкцијама:Верујем да ће Србија остати поуздан партнер Белорусије на Балкану

0

(фото:Белта)

Председник Белорусије Александар Лукашенко честитао је председнику Србије Александру Вучићу и свим становницима ове земље национални празник – Дан државности саопштила је прес служба белоруског председника а преноси Белта.

“Током своје дуге историје, ваша земља је више пута била предмет грубог спољног притиска. Ви, као нико други, добро знате да само уз међусобно поштовање и поверење, уз међусобну подршку у међународној арени, наше државе могу да заштите своје суверенитет и одговори на савремене изазове да самоуверено корачамо напред“, наводи се у честитки.

Председник је истакао да су Белоруси увек, чак и у најтежим тренуцима, помагали братски српски народ, са којим деле заједничке духовне и културне вредности.

„Верујем да ће Република Србија остати поуздан партнер Белорусије на Балкану“, рекао је шеф државе. „Минск се радује јачању пријатељских односа са Београдом, продубљивању билатералних контаката и проширењу сарадње на свим нивоима и у свим областима. од обостраног интереса“.

Александар Лукашенко пожелео је Александру Вучићу и српском народу добро здравље, плодан рад и успех.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *