Шаровић поручио Додику: Не упири прст у СДС, Ескобар је друговао са тобом и твојим људима!

0

(фото:БН ТВ)

Председник СДС Мирко Шаровић у свом реаговању на Додикове манипулације и оптужбе на рачун опозиције, поручио је, између осталог, да би најбоље било да Додик што пре оде и тада биће боље и Републици Српској и српском народу.

Шта је све Шаровић поручио Додику преносимо у целости:

“Џаба упирите прст у опозицију, у СДС и мене лично, зна се ко је долазио на власт и ко је друговао са странцима, и то Американцима и НАТО-вцима… Ако си Милораде изгубио памћење да те подсетим мене Медлин Олбрајт, којој си носио цвеће, није назвала свежим дашком са Балкана него тебе, а ни Ескобар није друговао са мном него са тобом и твојим људима.

Треба ли да те подсећам за оне спискове за одстрел људи са ким си правио и где и ко те припремао за преузимање власти.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оно што си ти радио не можеш приписивати нама јер ми смо на својој кожи осетили твоје друговање са странцима и твоју назови демократију коју су увео у Републику Српску.

Сећаш ли се Милораде, оног недавно сусрета који си имао са Габријелом Ескобаром кога си тапшао по рамену, као старог другара, у згради Предсједништва БиХ на Марин двору у Сарајеву.

Зато ми није јасно због чега ових дана повезујеш мене са твојим јараном, са којим си док је службовао у Бањалуци, а и изван ње, редовно испијао кафе, а и твоји људи. Што се тога стидиш и одричеш? Сигурно ти савјест није чиста, али то је твоја ствар.

Прочитајте још:  Додик поручио британском амбасадору: Колонијални однос се може примењивати само према Федерацији БиХ

Немам намеру да ти држим предавање, то није у мом стилу, али морам да ти поновим, јер сам то много пута рекао да си водио погрешну политику и да си угрозио и корупцијом оковао Републику Српску и српски народ. Постао си и омча око врата и нашој матици, која трпи притиске и због тебе и твоје накарадне политике.

Зато ти поручујем не упири више прст у СДС, који су годинама са странцима растурао, али нас ниси уништио. Ми смо били уз народ и остали, а ти о томе можеш да машташ јер то добро радиш, туђе заслуге вежеш за себе, а своје мане за другог. Та прича ти више не пролази.

Што пре схватиш и одеш биће боље и Републици Српској и српском народу.

Република Српска треба озбиљне и стручне људе који ће да је воде у бољу, економски јачу и стабилнију будућност за све њене грађане – поручио је председник СДС-а Мирко Шаровић.

БН ТВ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *