Исправљена неправда: Руска радио станица коначно добија фреквенцију либералног “Еха Москве”

0

(фото:Русвесна.су)

Радио Спутњик, који је део информативне мреже Раша Тудеј и МИА Росија Севодња, од сутра почиње да емитује програм на фреквенцији угашене либералне радио станице Ехо Москви**.

Маргарита Симоњан, главни уредник медијске групе Росија Севодња, рекла је да ће почетком емитовања радија Спутњик у ФМ опсегу бити исправљена историјска неправда да најцитиранија радио станица у Русији још увек није имала ФМ фреквенцију. .

„Радио Спутњик је већ неколико година апсолутни лидер по цитираности међу свим радио станицама у Русији, а улазак у ФМ у Москви, Санкт Петербургу и другим градовима је логичан корак“, нагласио је Симоњан.

Сутра ујутру ће у етеру нове радио станице бити покренут пројекат у коме ће учествовати званична представница Министарства спољних послова Русије Марија Захарова.

„Сутра, 9. марта, од 8:00 до 9:00 на некадашњој фреквенцији Ехо Москве, а сада Спутњика, чекам вас. Почињемо нови пројекат. А шта ће то бити, разговараћемо са вама уживо“, рекла је Захарова у Телеграму.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *