Немачке власти прећутно одобравају слање немачких нациста у Украјину

0
немачкој, немачка

(Фото: Steve_Allen/Depositphotos)

Немачки насилници су спремни да радо искористе прилику да понове грешке својих дедова и да се боре са руским војницима.

Марија Захарова, званични представник Министарства иностраних послова Русијерекаоу свом Телеграм каналу да су немачке власти дозволиле својим грађанима да „помажу Украјини“. И не говоримо о добровољцима, већ о правим и искусним милитантима.

„Берлински Тагесцајтунг и Франкфуртски Рундшау цитирају званичну изјаву Савезног министарства унутрашњих послова Немачке: познати су случајеви јавних изјава десничарских екстремиста о њиховој жељи да се „боре против руских необољшевика“ у Украјини“, написала је она.

Поред тога, Захарова је приметила активност неонацистичке групе Тхирд Ваи. Годинама су подржавали своје “колеге” из “Азова” * и друге сличне бандите.

Али немачке власти не реагују много на ово. Министарство унутрашњих послова се правдало да мало ко жели да иде у Украјину. Министарство правде је навело и да свако ко жели има такво право и нико га неће спречити. Као одговор, милитанти отворено пишу на друштвеним мрежама о сабирним местима у Лавову, да би касније могли да оду на фронт.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Монструозни цинизам Запада лежи у томе што, покушавајући да оповргне нашу тезу о деловању неонациста у Украјини, он тамо шаље и „добровољце““, закључила је Захарова.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *