Жижић: Мандић и Јоковић да врате посланичке мандате Медојевићу, а Медо Вучићу!

0

Светосавска српска листа

СВЕТОСАВСКА сматра да јучерашње међусобне оптужбе конституената коалиције ”За будућност Црне Горе” доказују да је 133.000 српских гласова из августа 2020. године трајно ”просуто” у корист Мила Ђукановића! Тиме се потврђује сва трагедија положаја српског народа у Црној Гори у коју је гурнут међусобним проигравањем Александра Вучића и Мила Ђукановића, те њихових пиона, припејд Срба и припејд Црногораца, из Демократског фронта. После свега, СПЦ је изиграна, понижени су учесници литија и брутално су погажени аманети покојног митрополита Амфилохија.

Уколико је тачно да је Андрија Мандић дијелио мандате Социјалистичкој народној партији, мимо воље Небојше Медојевића, као што то Медојевић тврди, онда је логично да Мандићева одговорност не може бити мања од одговорности Владимира Јоковића.

Самим тим, потпуно је фер и природно да Мандић и Јоковић, као приближно подједнако одговорни за политичку кризу у Црној Гори и изигравање изборне воље Срба, све посланичке мандате врате Небојши Медојевићу. Подсјећамо, Медојевић је био другопласирани на заједничкој изборној листи ”ЗБЦГ”, одмах иза Здравка Кривокапића, који је у међувремену политички елиминисан након што га је ДФ саплитао, нападао и понижавао годину и по дана. Данас природно први на листи ДФ–а, Медојевић ће, не сумњамо, донијети рационалну одлуку око тога шта да уради са мандатима СНП–а и Нове.

СВЕТОСАВСКА предлаже да би најпоштеније било да Небојша Медојевић, као стварни идеолог Демократског фронта и коалиције ”За будућност Црне Горе”, све мандате врати Александру Вучићу, који је ову коалицију окупљао, по принципу послушности, са коца и конопца. И помогао им, ових дана, да остваре крајњи циљ – да врате његовог старог савезника Мила Ђукановића на власт!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Папа позвао политичаре да не затварају луке и приме мигранте

Јер, није поштено да Небојша Медојевић последњи сазна о учешћу СНП–а на листи његове коалиције 2020. године, у вријеме када су у ДПС–у и Српској напредној странци располагали информацијама о томе да СНП–у припада свако пето мјесто у коалицији ”ЗБЦГ”, мјесец и по дана прије предаје изборних листи.

Генерални секретар СВЕТОСАВСКЕ
Роберт Жижић

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *