Уживајте једни са другима али без Русије: Русија изашла из Савета Европе

0
савет европе

(фото:РИА НОВОСТИ)

Москва неће учествовати у претварању Савета Европе у платформу за западни нарцизам од стране НАТО-а и ЕУ: уживајте једни са другима, али без Русије, наводи се у саопштењу руског Министарства спољних послова.

„Непријатељске према Русији, државе ЕУ и НАТО, злоупотребљавајући апсолутну већину у Комитету министара Савета Европе (ЦМЦЕ), настављају линију уништавања Савета Европе и заједничког хуманитарног и правног простора у Европи. документ каже.

„Ток догађаја постаје неповратан. Русија не намерава да трпи ове субверзивне акције које спроводи колективни Запад у складу са наметањем „поретка заснованог на правилима“ који би заменио међународно право које газе Сједињене Државе и њихови сателити“, додаје се.

„Русија неће учествовати у трансформацији од стране НАТО-а и ЕУ, послушно пратећи њих, најстарије европске организације у још једну платформу за наговарање о западној супериорности и нарцизму.

Нека уживају у међусобној комуникацији без Русије“, закључили су у МИП-у.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *