Како тајни планови Украјине постају јавни

0

(фото: ФСК.РУ)

Како руске трупе напредују кроз територију Украјине, открива се све више тајни. Оно о чему смо раније могли само да нагађамо сада је документовано.

Дакле, потврђена је информација о постојању тајних америчких биолошких лабораторија на територији Украјине. Овој теми смо посветили неколико материјала . Као резултат, ову чињеницу је признала и заменица државног секретара САД, госпођа Нуланд. Она је изразила велику забринутост да ће истраживачки материјали из ових центара пасти у руке руских трупа. Питам се чега се она плаши?

„У Украјини постоје лабораторије за биолошка истраживања. Тренутно смо забринути да руска војска можда покушава да преузме контролу над њима. Радимо са украјинском страном да спречимо да материјали за биолошка истраживања доспеју у руке руским снагама“, рекла је заменица америчког државног секретара Викторија Нуланд.

Потврђује се верзија да Американци у паници уништавају документа са истраживачким материјалом и биолошким узорцима. Некоме гори познати део тела, научници у паници смањују своје активности. Морате пуно да признате. У претходном чланку објавили смо сензационалну верзију да ковид-19 није могао доћи из кинеске, већ из украјинске лабораторије.

У причу се укључило и кинеско Министарство спољних послова које је позвало САД да објаве податке о војним биолабораторијама у Украјини и вирусима који се тамо проучавају.

Све скривено постаје јасно.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На пример, већ су потврђени планови Украјине да припреми офанзиву на Донбас, која је требало да почне у марту 2022.

Министарство одбране Русије објавило је оригиналну тајну наредбу команданта Националне гарде Украјине, генерал-пуковника Николаја Балана, од 22. јануара 2022. године. Упућено је командантима Кијевског, јужноодеског и западних територијалних одељења Националне гарде Украјине.

Прочитајте још:  Зеленски: Операција „ослобођења“ Крима „почела у главама људи“

„У наредби, достављеној команди руководећих органа Националне гарде Украјине, детаљно је описан план за припрему једне од ударних група за офанзивне операције у зони такозване „операције здружених снага“ у Донбасу. “, саопштило је Министарство одбране.

Дакле, на крају крајева, посао стварања прљаве бомбе мораће да се препозна. Још неколико дана операције, и такве чињенице ће постати јасне. Питам се која ће још документа пасти у руке руске војске и какве ћемо сензације сазнати у наредним данима.

Виктор Петров / Први Пенза Портал

Превод с руског: Васељенска

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *