СНС-овци почели и да вичу на људе преко телефона: „Одговорите са да или не“

0

Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Недељама Српска напредна странка (СНС) позива грађане широм Србије да их пита хоће ли гласати за председника Вучића, али су од толиког посла изгледа почели да губе стпрљење, па чак почињу и да вичу на људе.

Све више можемо да чујемо како највећа странка позива грађане (иако нико не зна одакле им број), те их пита да ли ће гласати за СНС и председника Вучића 3. априла. Обично су шаблонска питања, пуна љубазности и разумевања будући да се и овако скупљају гласови.

Са друге стране, има и оних који су већ изгубили стрепљење будући да сваког дана узнемиравању грађане, па од саговорника траже да јасно и гласно кажу да ли подржавају председника.

Ана П. (36), која живи у Београду, рекла је да за наш портал да су и њу звали чланови СНС, али су били прилично нељубазни у комуникацији.

“Позвали су ме јутрос после 10 сати и питали да ли ћу да гласам за СНС, на шта сам ја питала одакле им мој број”, прича помало збуњено Ана за Нова.рс.

Уместо одговора на питање које је поставила, Ана каже да јој се обратио нељубазан члан странке, који је имао помало заповеднички тон.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Одговорите са да или не, да завршимо са овим. Прилично је то дрско било”, каже Ана и додаје да је након тога спустила слушалицу.

Она додаје да је до сада нико није звао, али да је чула од познаника да су и њих контактирали у последњих неколико дана.

Нова.рс

Бонус видео:

Прочитајте још:  Кад левичари замуцају у студију: Милица Ђурђевић одржала предавање Биљани Лукић из права, политике и патриотизма (ВИДЕО)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *