Неко у СНС мисли да је ово смешно: Вучић и буквално искаче из фрижидера

0

(фото:Нова.рс)

Лидер СНС и председник Србије одлучио је да се у новом напредњачком предизборном споту нашали с оним што цела нација трпи већ годинама – његовим учесталим појављивањима на телевизијама с националном фреквенцијом.

Сунце излази на Истоку, а залази на Западу, а Александар Вучић ће се сваког дана или бар сваког другог појавити на некој од гледаних телевизија и за сваки случај пучанству „појаснити“ све светске, а богами и домаће феномене. Наравно, у присуству водитеља који га ништа неће питати, јер не желе да кваре журку.

Наш народ би рекао: искаче из фрижидера (и из ВЦ шоља, шпорета, кућних апарата…). То је толико постала досадна српска свакодневица да је многима већ мука кад помисле: „јао, не опет, ево га овај поново“. Људима је мука, али Александар Вучић (и његов супер тим саветника превођен Израелцем Асафом Еисином, о чему је Нова.рс писала) не види у томе ништа смешно.

Напротив. То ће им бити лајтмотив најновијег пропагандног урадка на 18 дана пред изборе, који је пригодно синоћ лансиран у прорежимским медијима. Очекивано, нови спот прате панегерици, све је “генијалално”, “супер”, “духовито”, “како се само сетио”, “ахахахаха” и све у том стилу.

А зашто Вучић излази из фрижидера (осим у метафоричном смислу)?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Важно ми је да допрем до сваког грађанина Србије. Много тога је остало да се уради…”, а онда креће набрајање свих СНС и његових лично успеха.

До краја кампање остало је још неколико дана, стаy тунед, СНС и Вучић нам сигурно спремају још “генијалштина”.

Прочитајте још:  СНС и СПС све ближи: Хоће ли Ивица Дачић ипак бити премијер?

Нова.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *