Представник Русије при Унеску поставио на место оне који жале због страдања украјинског народа (ВИДЕО)

0

(фото:Русвесна.су)

Заменица руског представника при Унеску Татјана Довгаленко постављала је непријатна питања на састанку организације, постављајући говорнике који су нарицали због страдања украјинског народа, и на крају оставила без речи генералног директора Унеска Одри Азуле, цитирајући Фјодора Тјучева.

„Онима који су емотивно и елоквентно описали страдање украјинског народа, желим да кажем: да, истина је, да, ове патње су страшне. И да, део украјинског народа већ 8 година живи у подрумима и бомбардовању. Али увек си затварао очи пред тим. А шта мислите, нису људи? А деца Донбаса, чији је споменик подигнут на Алеји анђела у Доњецку, зар не вреде ништа?“

Свој говор о ситуацији око Украјине, русофобији и томе како светска заједница већ дуги низ година не примећује цивилне жртве у Донбасу од руку украјинских националиста, Довгаленко је завршила цитирајући Фјодора Тјучева.

„Одавно је било могуће предвидети да ће ова бесна мржња, која се већ тридесет година, сваке године све јаче распламсава на Западу против Русије, једног дана прекинути ланац. Овај тренутак је стигао.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Русији је једноставно понуђено самоубиство, одрицање од самог темеља свог бића, свечано признање да она није ништа друго на свету, као дивља и ружна појава, као зло које треба исправити“ – Фјодор Иванович Тјучев 21. , 1854. Хвала.”.

Реакција генералног директора организације Одри Азуле на ове речи говори сама за себе.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *