РУСКУ ДЕЦУ ТРЕБА ИСКАСАПИТИ: Украјински водитељ у програму уживо позвао на геноцид над Русима (ВИДЕО)

1

(фото:Принтскрин)

Фахрудин Шарафмал, водитељ украјинског “Канала 24”, у програму је позвао на убиства руске деце, цитирајући том приликом нацистичког злочинца Адолфа Ајхмана.

– Знам, да као новинар морам да будем објективан, морам да будем сталожен да бих хладног срца саопштавао информације. Али, искрено, држати се сада је веома тешко, поготово у оваквом времену. Пошто нас у Русији називају нацистима, фашистима и тако даље – дозволићу себи да цитирам речи Адолфа Ајхмана, који је рекао да је за уништење једног народа потребно уништити, пре свега, децу. Јер ако деци убијете родитеље, она ће свакако порасти и сигурно ће вам се осветити. Убијајући децу – она никада неће одрасти и нација ће нестати. Оружане снаге Украјине не могу да истребљују руску децу, јер је то забрањено правилима ратовања и разним конвенцијама, укључујући и Женевску конвенцију. Али ја нисам из Оружаних снага Украјине. А када будем имао прилику да се обрачунам са Русима, то ћу свакако урадити – рекао је Шарафмал.

Он каже да ће се, пошто га називају нацистом, придржавати доктрине Адолфа Ајхмана и да ће учинити све што је у његовој моћи да “ви и ваша деца никада не живите на овој земљи”.

– Да бисте осетили како је то – када гину невини цивили, па да осетите сав бол и патњу када кажете – “ми нисмо започели рат, све је то Путин, ми нисмо хтели рат”. Ни ми то нисмо хтели. Али морате разумети да говоримо о победи украјинског народа, а не о миру. Треба нам победа. И ако за ово морамо да искасапимо све ваше породице, ја ћу бити један од првих који ће то учинити. Слава нацији! И надамо се да такве нације као што су Русија и Руси никада више неће бити на овој земљи. Јер они су само изроди који уништавају ову земљу. Уколико Украјинци имају прилику, што сада у принципу и раде – уништавају, секу, убијају, гуше “Москаље”. И надам се да ће свако, принети свој допринос и убити макар једног “Москаља” – закључио је своју расистичку тираду Шарафмал, користећи и погрдан израз за Русе у Украјини.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Министарство одбране Русије објавило снимак елиминације украјинских диверзаната код Енергодара

Русија је 24. фебруара покренула специјалну операцију у Украјини чији је циљ, према председнику Русије Владимиру Путину, денацификација Украјине и заштита становника Доњецке и Луганске Народне Републике од геноцида ког против њих спроводи украјинско руководство.

Печат

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *