Италијанска новинарка: Ови „пацифисти” за 8 година НИKАД нису прстом мрднули,не знају ништа о Русији, Украјини, не знају ни где је Донбас

0

Ево шта каже Маринела Мондаини, италијанска књижевница, новинар и преводилац која живи у Москви, а боравила је у Донбасу:

„Волела бих да су сви ови новопечени пацифисти, дошли са мном у Донбас последњих година, да виде шта се све десило у ових 8 дугих лудих година разарања. Уништена гробља и цркве, масовне гробнице. Показала бих им убијену децу на фотографијама које висе у „Музеју анђела” у малом граду у Доњецкој републици.

Истовремено бих им преводила приче обичних људи на улици. Видели бисте сузе у очима старих које никада нец́у заборавити.

Видели би снагу и достојанство народа Донбаса, који је упркос рату који је пронацистичка украјинска влада (коју су на власт поставиле Сједињене Америчке Државе, уз подршку ЕУ) покренула против њих САМО због чињенице да су за пријатељство са Русијом и да желе да живе по својим принципима.

Видели би тегобе народа у условима економске блокаде, гасоводи и водоводи разнесени украјинским бомбардовањем, полупорушене куц́е са прозорима прекривеним целофаном и разбијеним крововима.

Прочитајте још:  Бугарски премијер: Председник је кукавица

Сви су сада у Италији постали пацифисти, изненада откривши да је рат „зло и уништење“. Не само народ, већ и сви наши политички лидери, чак су и певачи у првим редовима против рата. И нема везе што не знају ништа о Русији, Украјини, не знају ни где је Донбас.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ови „пацифисти” за 8 година НИKАД нису прстом мрднули, НИKАД протестовали по италијанским трговима, на друштвеним мрежама.

Апсолутна ТИШИНА, пригушена мекоћом њихове удобности. Заштићени плаштом ЕУ цензуре и идеолошке диктатуре.

Европска унија фашистичким методама повлачи све дубљу бразду између ње и Русије. Сјајна, пуна себе, расистичка према Русима, болесна од русофобије претворила се у монструма. Европа због своје моралне деградације није у стању да разуме Русију. Претварајући се да осуђује рат, Европа је та која објављује рат Русији. Потпуно затвара ваздушни простор за све руске летелице, за било коју врсту авиона, чартер, приватне, било да су у власништву или регистровани или под контролом Русије.

Четрдесет европских удружења новинара притиска да забрани канал Руссиа Тодаy у Европској унији у знак солидарности са Украјином.

Прочитајте још:  Ново занимање у Италији – ковид менаџер

ЕУ је отишла толико далеко да је ЗАБРАНИЛА руску слободу говора. Глас руских новинара је вец́ априори жигосан као „носилац дезинформација“. Слушајте само шта изјављује бивши војни новинар који се бави одабиром вести за Раи 2: Вести из Русије чак и не узима у обзир „јер су све лажне“. Дакле, руски канали морају бити заувек затворени.
Градоначелник Милана протерује руског диригента из Миланске скале јер је одбио да јавно осуди Путина. Мисао се такође усмерава и кажњава ако није у складу са јединственом мишљу. Kао фашисти.

Русија мора бити кажњена варварским, нецивилизованим и нехуманим методама.

А где сте били „пацифисти” када су САД уништавале читаве државе, масакрирали легитимне шефове држава, убијали милионе људи, а Американцима чак ни санкције!
Европска унија која је заједно са Американцима бомбардовала Београд, раскомадала Југославију, ко јој је дао за право да уради ово? И затим, никаква „меа цулпа” па чак ни санкција.

Где си била Италијо?

Прочитајте још:  Експлозије у Запорожју

Сада су сви против Русије. Бар ћутите и одвојите мало времена за учење пре него што отворите уста. Запитајте се зашто су у овом новом свету, осмишљеном и окупираном силама зла, форматирали ваш мозак до те мере да не препознаје где је Истина и шта је Добро.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *