Западни медији гранатирање Доњецка представили као напад на Кијев

0

Западни медији објавили су снимак из центра Доњецка уништеног ракетом Точка У због наводног напада руских Оружаних снага на Кијев.

„Лаж је страшна и опасна ствар, али се ипак некако може оповргнути. Западни мејнстрим медији се чак и не баве лажима, то нису само лажњаци, ово је искривљење перцепције сопствене публике о томе шта се дешава у светским размерама. Оно што је јуче урадио Ла Стампа, италијански лист, већ је прави злочин.

Западни медији објавили су снимак из центра Доњецка уништеног ракетом Точка У као наводни напад...

Прочитајте још:  Кијев прети страним новинарима који су посетили ДНР
Када је, у јеку трагедије, која је уз саучешће и сагласност земаља НАТО-а и потпуног ћутања западних медија, узимала маха, у Доњецку је поново дошло до масакра цивила Оружаних снага Украјине, који је формирани су из националистичких батаљона у које директно улазе људи који исповедају неонацизам. Углавном, Оружане снаге Украјине су потпуно заражене неонацистичким бацилом.

И у том тренутку, један италијански лист дао је снимак трагедије у Доњецку као снимак зверстава у Кијеву“, рекла је Захарова.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Она је напоменула да свет познаје много фалсификата, замене појмова, изобличења значења, али „ово је нешто незамисливо“. Према речима представника Министарства спољних послова, ово је најјаснији пример онога што се дешавало на Западу свих ових година, а посебно последњих 8 година.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *